Brno - zkušenosti, doporučení?

Profilova fotka
Ahoj všem. Poslední diskusi na toto téma jsem našla dost starou. Takže nějaké tipy na Brno (a okolí), kde dělají dobré dorty? Lehké, bez potahu nejlépe? Představujeme si něco v tomto stylu ideálně. Díky. :)
Odpovědět
1
2
Ahoj. Za sebe vřele doporučuji Dorty a makronky Brno - https://www.facebook.com/DortyBrno/?r... Pani je milá, vstricna,umí poradit a především je šikovná! Ja měla od paní jen makronky,ale byly famózní!kdyby nebyla svatba až ve středních Čechách, určitě bychom si od ní nechali upéct i dort! Tak zkus mrknout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radula88 Děkuji moc, kouknu na to. :)
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.futuresailors.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan Ahoj, my jsme měli podobný dort od http://www.khladuvkova.cz/ mají pobočku i v Brně :-)
Odpovědět
http://www.bcake.cz/ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky vsem za tipy, omrknu je. V Brne jsem docela nova, neznam tu doslova jedine cukrarstvi, moc jste mi pomohly. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, to jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila... Meli jsme vybrane cukrarstvi a totalne zklamalo, tak musim hledat znova a vsechny vyse uvedene tipy vypadaji moc dobre.
Odpovědět
Profilova fotka
@alaw Taky si rikam. Kde jste meli vybrano puvodne, muzu-li se optat?
Odpovědět
Jednoznačně B-cake ;) najdete jak na webu, tak na facebooku (tam je mnohem víc fotek) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan Chteli jsme dort, sladky bar i kvetiny z De Fleurs, meli jsme tam na zacatku dubna schuzku, s pani majitelkou jsme asi dve hodiny probirali detaily a slibila, ze se nejpozdeji do konce dubna ozve s kalkulaci. Jeste jsem ji asi tyden po schuzce psala, ze ji moc dekuji, ze se tesim na kalkulaci a nic. Pulka kvetna nic, konec kvetna, tak jsem ji zase psala jak na email, co mi dala, tak pres kontaktni formular na strankach, tak i na jeji osobni email, ktery mi sama napsala, nic! Tak jsem tam volala, a pry ze ji vzkaz vyridi, nic. (bydlim v zahranici, takze jsem se tam nemohla stavit), tak tam sla mamka, a pani majitelka tvrdila, ze zadne emaily ode me nedostala, ale ze to teda posle... a NIC! Takze hledam znova.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, naše firma má dlouholetou tradici, ochutnávka je možná, kalkulace je samozřejmosti a dovoz do Brna chladícím autem po domluvě. Více na FB nebo www stránkách
Odpovědět
Profilova fotka
tak tahle diskuze mi jde taky "do rany"! shanime kolacky...dort a cukrovi byl taky lekny orisek, ale nakonec sme v kontaktu s pani z khladuvkova.cz tak dlouho sme hledali a vymyi, az sme se rozhodli pro tuhle pro nas nejjednodussi variantu...meli sme od nich ted na vanoce cukrovi a bylo vynikajici, takze nakonec byli logickou variantou na svatbu a doufam, ze se nezklameme! @morrighan podobny dort sem taky chtela a delaji je, ale me neprosel doma, ze musime mit klasiku...
Odpovědět
Článek se načítá
Absolutně nedoporučuji p. Hladůvkovou – http://www.khladuvkova.cz/. Nechali jsme si naštěstí upéct vzorek, na základě kterého jsme pečení svatební dortu zrušili. Chcete-li za každou cenu levný dort, tak jo, avšak na úkor kvality – nahrazení másla margarínem, chuť ztužovače šlehačky v krému, suché piškotové těsto bez chuti.
Odpovědět
Profilova fotka
@balnounka No bezva :-o Máme u ní objednaný dort, ale s jogurtovou náplní. Také jsme si objednali vzorek a ten byl až na potah dobrý. Potah byl z nějaké náhražky marcipánu, ale dala jsem poté vědět, že si na svatbu přejeme pravý marcipán. Znám od ní i zákusky a je pravda, že je poznat, že je krém z margarínu.
Odpovědět
Ahoj holky, taky shanim nejakou cukrarku na svatbu. Mate nekdo zkusenosti s Meg Dobroty? www.megadobroty.cz ? nebo susancakes.cz? Dorty a zakusky vypadaji skvostne, ale co si budem povidat, osobni zkusenosti jsou and zlato. ;-) Diky :-)
Odpovědět
@pekarnazdena Podle fotek opravdu skvělá práce. Chtěla jsem se zeptat, zda děláte i minizákusky? Z fotek není patrná velikost :-)
Odpovědět
@morrighan Ahoj. Já můžu doporučit výrobu Mopeka - mám u nich zamluvený dort a výslužky (jenom koláčky). Jedna jsem od nich úžasné makronky, kremrole, dorty a svatební koláky. Jsem z Prahy, svatbu mám v Chalupkách a pro dort mi stojí za to si dojet do Kojátek u Brna. :) Udělají na zakázku cokoliv - i "naháče". http://www.mopeka.cz/ - stránky nemají nejmodernější, fota dortů by mohla odradit (ale viděla jsem u mé kolegyně - dcery paní majitelky, co ještě nemají na webu dodané a co dělali v poslední době). Určitě doporučuji je poptat. Chuť a kvalita za to opravdu stojí. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronickat Zdravím, my měli dort od Susan Cakes a můžu jen doporučit. Dort byl výborný a i krásně vypadal (foto v albu). Pak jsme si ještě nechali dělat nějaké cukroví do výslužek a taky bylo vynikající. Když bych v budoucnu chtěla objednat nějaké cukroví nebo dort, tak jedině tady :-) A paní je velice příjemná a ve všem nám vyhověla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tamaraad Dobrý večer, mini zákusky jsou velikostně 20-25 g, klasická velikost 35-40 g Fotka v příloze je krabice o velikosti 36*36 cm a je v ní 90 ks cukroví( momentálně aktuální hodový mix).
Odpovědět
Profilova fotka
@balnounka ježiš nestraš! máme u nich objednáno! a to na základě vánočního cukroví, které bylo moc dobré
Odpovědět
Profilova fotka
@karol_lina koukám, že máte svatbu v sobotu, držím palce! a když si vzpomeneš, dej vědět, co dort a měli ste ještě něco dalšího?
Odpovědět
@lucieeh dekuju moc za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronickat Ahoj, my měli dort od Majky Lebišové z Řečkovic- http://www.majkadorty.estranky.cz/, dort byl výborný, krém lehký z mascarpone a s ovocem, přidávám foto pro představu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@apple2 a proc davate fotky dortu nekoho jineho ? https://thepastrystudio.com/wedding-c... Mopeka ma opravdu jiný styl prace
Odpovědět
@mystique Dala jsem fotku toho, co od nich žádám jako zadání - až budu mít svojí fotku, tak přidám. A další dorty mají na weu. Já dala doporučení na základě osobní zkušenosti s kvalitou a chutí. V textu je napsáno, že mám objednán a u fota nikde nepíšu, že to je foto mého dortu. Ale pokud Vás tak moc dráždí, tak napíšu adminů, aby ten příspěvek smazali. A pro příklad sem dávám fotku z jejich FB (aby tedy bylo dokladovatelné, co z jejich tvorby např. vyšlo :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to vubec nedráždí jen inspirativní fotka je trochu zavadejici ;-) Klidne ji v diskuzi nechejte
Odpovědět
@mystique Tak za 3 týdny slibuji, že dodám tu reálnou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuju Sladkosti od Léni (najdete na fb) vypadají krásně a jsou vynikající a poctivé! Mám osobní zkušenost a ne jednu
Odpovědět
https://www.facebook.com/SORRY-pe%C4%... Výborné a poctivé dorty, navíc na paní Divácké je vidět, že ji to baví a má nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
@m_tina Děkuji :) Dort se nám moc líbil (byl dělaný podle fotky). Měli jsme jogurtovou příchuť s malinami a byl moc dobrý, lehký a osvěžující. Jediné, co mi nechutnalo, byl krém, kterým byl dort potažen, určitě byl z rostlinných tuků. A růžičky byly dost tvrdé (všimla jsem si, že někteří hosté je ani nesnědli). Dle některých byly z tekutého cukru, ačkoliv jsem paní Hladůvkové v mailu i v telefonu zdůrazňovala, že chci, aby byly z pravého marcipánu. Jinak jsme od ní nic neměli.Už jsem si u ní kupovala krémové zákusky a ty nejsou nic moc, taky chutnají jako z rostlinných tuků. Každopádně si objednej malý dortík na zkoušku ;)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?