Akutně sháním někoho, kdo by mi upekl svatební dort na 6.září (okolí Klatov)

Měla jsem domluvené upečení dortu, ale bohužel mi to paní musela odřeknout, proto bych nutně potřebovala sehnat někoho jiného, kdo by byl ochoten dort upéct. Bude se jednat o relativně malý dort (pro cca 15 lidí) ve tvaru podkovy. Pokud máte s někým dobrou zkušenost, budu moc vděčná za tipy. Předem moc děkuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
upřímně si myslím, že vzhledem k tomu, že svatba bude až v září a dort je v podstatě malý, upečou vám ho kdekoli. Tj. i cukrárny, nejlépe prověřené. Nevím odkud jste. Hodně lidí si chválí Hájka.
Odpovědět
@viki83 V titulku dotazu je napsáno okolí Klatov. ;-) @elineckaaa Jak již bylo psáno, svatba je "až" v září, tudíž by mělo postačit se zeptat v cukrárně a ti by měli být schopní v pořádku upéct. Případně mohu doporučit hodit tento dotaz na FB mezi své přátelé, kteří vám zajisté také někoho doporučí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A dort můžete ozdobit písmeny na dort. http://www.svatebni-diar.cz/pismena-n...
Odpovědět
Děkuji za odpovědi. Vím, že v cukrárně by mi ho upekli, ale bohužel mám špatnou zkušennost stím, že nejsou nikde ochotni udělat dort z "domácích ingrédiencí", takže tvarohový krém prostě vždycky "MUSÍ" být nastaven rostlinnosu šlehačkou atd. A jelikož jsem z cukráren z tohoto důvodu znechucená, protože mi ty moderní odlehčené krémy vůbec nechutnají, hledám někoho, kdo peče dorty doma a je ochotný se normálně domlouvat
Odpovědět
@miisinkka Děkuji, zkusím paní zavolat. já už se jí ptala před časem, ale měla na ten termín už nějaký dort objednaný, ale třeba se od té doby něco změnilo.
Odpovědět
@michaela___ Na FB dotaz mám, takto jsem původně našla paní, se kterou jsem byla domluvená. Ale jelikož to prostě nakonec z určitých důvodů nevyjde, musím najít někoho dalšího, doufám, že si přátelé ještě na někoho vzpomenou.
Odpovědět
@michaela___ nedočetla jsem
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@petradubska Děkuji za nabídku, ale již jsem domluvená s jednou paní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?