Ahojky najde se nevěsta co má dobré zkušenosti se svatebními koláči,která firma atd.Ostrava a okolí?

ahoj holky pořebuju poradit u jaké firmy jste ti nechali péct svatní kolače v Ostravě a okolí zvažuju firmu Boží koláče není cena za koláč 19 kč za ks moc?Máte někdo s touto firmou zkušnosti a jaké díky :-)
Odpovědět
Mam vyborne zkusenosti s pekarstvim Gobe z Piste. Kolac byl, tusim, kolem 14 Kc a byl poradne velky a nadity a hlavne opravdu skvely. Nezbyl ani jeden :) Taky jsme zkouseli cukrarstvi Rehova, ale to nejak nebylo ono, i kdyz tady v diskuzich je holky dost chvalily. Drzim palce, at dobre vyberete!
Odpovědět
moje odpověď tě asi nepotěší. Nám se nezdálo tady nic dost dobré, tak nám stálo za to si přivézt vlčnovské vdolečky z Vlčnova :-). Ale svatbu už jsme měli před víc než 5-ti lety, tak situace s koláčky v okolí bude teď určo jiná a já ti držím moc pěsti, ať se vám podaří najít takové se kterými budete spokojení ;-)
Odpovědět
Vlčnovské můžu taky jenom doporučit, nejenom proto, že odkud pocházím :) jezdí si pro ně lidi z celé republiky, jeden stojí kolem 5-6 kč, jenom jsou menší, ale zato výborné
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den milé nevěsty. Koláčky jsou naše specialita od roku 1990, pečeme je dle rodinného receptu. Na výběr máte 4 druhy náplní - tvaroh, ořech, povidla i mák. Do Ostravy je můžeme poslat vlakem a dorazí do pár hodin, máte je úplně čerstvé bez starostí. Více info www, nebo FB, foto přikládám,
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?