A zase ty koláče...

Profilova fotka
Dobrý den, pátrala jsem zde na stránkách a zjistila, že opravdu každý dává koláče jinak...rodiče mi spíše vůbec do svatby nemluví a samotní neví jaké množství koláčů dát. Přemýšlela jsem, že dávat po 2ks/1 osobu + ti co mají malé dětí tak ještě 1ks/1 dítě. Když bude někdo sám bez rodiny či partnera tak dát 3ks/1 osobu. Koláče budou klasické velké jak v obchodě (cca jako dlaň). Myslíte si, že je to málo? Čtu zde o balíčcích s 18 a 20ks koláčků, tak jsem teď z toho docela znervózněla...děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
my teda dáváme ty úplně malinkaté, jeden koláček má asi 5g. Balila jsem to tak, že když je pár, tak 20 ks, kdo je sám, tak 15 a pár s dětmi 28 ks. Všude se to dělá trochu jinak, ale jestli jsou ty koláče velké, taky si myslím, že tak, jak to píšete, je to ok ;)
Odpovědět
No je to dost malo :) kdyz si to predstavim v obalu a tak :) taky mam velke kolace ale davam nezadanym samotnym po 5 kusech,a rodine,napr. Mamka a tatka 8 kusu, mela jsem na osobu tri kusy ale nakonec mi bylo sdeleno, ze rodina dostava vice nez ostatni ^^:D tak jsem to zvedla o jeden :D a stejne se nekteri divi ze jich malo:D ale tak to uz je jen jejich vec ^^ mi to prijde tak akorat, kdyz to bude hezky zabalene v tom celofanu na kruhove podlazce
Odpovědět
My dostali nedavno pro me a muze asi deset kolacku. U nas se tedy delaji ty mali ke, prumer tak 2-3 cm a bylo to akorat. Uprimne nevim, co bychom delali s deseti velkymi kolaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Vám moc za rady, zrovna koláče mě tedy ze svatebních příprav těší nejméně :D
Odpovědět
U nás se také dávají malinké koláčky, zrovna nedávno jsme dostali pozvání na svatbu a pro zajímavost jsem je počítala :-D bylo jich osm.
Odpovědět
@haddka muzes to udelat podle vahy. My mame malinkate svateb.buchticky a davame jako zvaci kolacky cca 25dkg, kdyz jsem mela opravdu velkou rodinu,tak jsem davala pul kg.Jen pro info 1kg stoji 400kc.
Odpovědět
my dávali úplně malinkaté. a bylo jich samozřejmě víc. já bych se řídila "obalem" - tedy velikostí košíčku či krabičky - aby to nevypadalo blbě, že tam nic není a aby se to tam vešlo.... mimochodem tchyně říkala, že tam těch koláčků má být lichý počet....
Odpovědět
My měli koláče velikostně jako ty. Dělali jsme větší a menší balíčky... menší po 8 koláčcích pro páry, větší po 14 pro rodiny o cca čtyřech lidech, což jsou ty 3-4 koláče na osobu :-)
Odpovědět
U nás se dávají malinké. Do kosicku se jich vešlo 20 + svobodným 1 rohový :)
Odpovědět
byla sem na svatbě kamarádce. Neměli moc peněz a tak koláčky rozdávali tak, že si každý cestou ven vzal 1 z tácku.. Já myslím, že záleží na tobě, co uznáš za vhodné! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky všem za rady :-)
Odpovědět
my mame baleni po 7 a 10. Kdo je jen v paru nebo sam tak 7 kdyz rodina tak 10 :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?