Svatební klobouček nebo závoj?

Profilova fotka
Holky chtěla bych se zeptat zda některá z vás plánuje místo závoje třeba klobouček? Docela nad tím uvažuji a ke stylu šatů co mám vybrané by se docela hodil, ale nejsem si jistá. Navíc nevím jak je to při obřadu mohla bych si ho nechat na hlavě nebo bych ho musela sundavat?
Odpovědět
MYslím, že klobouček je dobrý nápad. Jaké máš šaty, že si nejsi jistá, jestli se to bude hodit? A při obřadu si ho na hlavě určitě necháš, nesundává se.
Odpovědět
Tak klobouček bych viděla ke kostýmku , max. k pouzdrovým jednoduchým šatům. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodila jsem si do alba obrázek šatů které jsou nejblíž střihově k těm co budu mít, bohužel jsm nikde na netu ty své nenašla, tak mužete mrknout. Mě by se teda klobouk líbil asi víc než závoj přeci jen závoj teď mívá většina holek a já chci něco jiného.
Odpovědět
Nejlépe přímo vyzkoušet v salonu. ;-)
Odpovědět
@niol ještě sem dej obrázek kloboučku jaký si představuješ, ale pokud jsou ty šaty přibližně takové jak na obrázku, tak klobouček mi k nim nejde. Jak jsem už psala ,ty šaty by musely být skoro úplně bez ozdob jen z hladkého saténu a ne jako ty na obrázku- zdobené a z jemného řaseného materiálu. Taky mám pocit , že v kloboučku vypadá mladá nevěsta jako stará. ;-)
Odpovědět
@niol To musím souhlasit, k těm šatům co máš v albu opravdu klobouček moc nejde. Chce to něco jednoduchého, jinak to bude vypadat nepěkně. Pokud budeš mít ty šaty jaké chceš, tak to si vezmi spíš závoj.
Odpovědět
Profilova fotka
Psala jsem že jsou pouze střihově podobné v žádném případě ne zdobením a materiálem. Závoj bude jen v případě že neseženu klobouk... Nemám strach z toho že se budu lišit a budu jiná.
Odpovědět
@niol Aha, tak pokud budou mít jen takový střih, tak si myslím, že by to mohlo být dobré....Mně se klobouky tedy hodně líbí a myslím, že pokud je dobře zvolený působí hrozně žensky...Jen mám pocit, že je těžké je tu sehnat. Už máš nějaké tipy, kde se dají koupit ?
Odpovědět
@niol Ahojky, taky mám v plánu vdávat se bez závoje. K mým šatům se to vyloženě nehodí. Vkládám fotku jako inspiraci. Původně jsem si chtěla vybrat takový ten francouzský závojíček s květinou nebo klobouček, ale přišlo mi to hodně odvážné a na to jsem se necítila. Ale nakonec jsem vybrala ozdobu do účesu na www.svatebnisaty-romantica.cz v jejich e-shopu. Mají tam docela velký výběr. Taky se mi líbily vlasové doplňky na fler.cz. Rovněž velký výběr a opravdu originální..Každopádně neco takového se hodí k velmi jednoduchým šatům s hladkým povrchem. Mimo jiné mi v salonu řekli, že tyto doplňky sluší spíše zralým ženám, než nějakým mladičkým nevěstám. A já s tím beze zbytku souhlasím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít určitě francouzský závoj, normální nechci
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu mít malý klobouček, ve tvaru "lodičky", s francouzským závojem, navržený od jedné šikovné slečny z Fleru. Nemyslím, že by se to s šaty nějak tlouklo (ostatně i moje šaty jsou na fotce s katalogu s kloboukem, viz fotoblog).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?