Šel by svatební klobouček přebarvit, aby ladil k šatům?

Ahoj holky prosím o radu...v kloboučnictví jsem si nechala objednat svatební klobouček - bíly.Přišel v pořádku a je překrásný ,ale zadrhel nastal s barvou i když je bíly pořád vypadá oprotí látce na svatební šaty tmavší spíše smetanový-krémový.Vůbec neví co tet stím nevíte zda by nešel přebarvit nebo nějak jinak upravit?V kloboučnictví mi řekli že je to nejsvětlejší odstín bíle tak fakt nevím.Moc se mi líbí ale nevím jak by to vypadalo k šatům(šaty se šijí takže nemůžu si to vyzkoušet).Uvažovala jsem že bych si hotřeba vzala a pokusila se sehnat ve stejném odstínu boty.No nevim.Jinak šaty mam kratké po kolena bílo-modré.Poradíte mi moc díky. ;-)
Odpovědět
ahoj, nevim z jakeho je materialu - nesel by proste a jednoduse prestrikat barvou ve spreji?
Odpovědět
Profilova fotka
swatka - tak chtělo by to fotku šatů, aby jsme mohli fundovaněji poradit ;-) jinak pokud je to jen o něcoi tmavší odstín tak bych to moc neřešila, on si toho stejně málokdo všimne ;-) ale pokud ti to tak vadí, tak to zkus sladit s těma botama, pořád si myslim že je to jednodušší než přestříkávat klobouk - navíc jak jsem koukala do tvého alby tak svatba bude pojata netradičně, tak proč by ta netradičnost nemohla být i v trochu tmavším odstínu kloboučku ;-)
Odpovědět
brum ma pravdu - sladit s necim - treba s kytkou? Kytky stejne nikdy nejsou snehobily ne?
Odpovědět
barvou ve spreji ty jo to mě nenapadlo ... no píši u něho slámový vyrobený 100% slamama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus si vzít ještě jinej doplněk v barvě kloboučku a bude myslím po problému ;-) Třeba boty, rukavičky, kabelku, šál... nebo všechno :-) Teda jestli se ty dva odstíny k sobě budou hodit, což spíš jo než ne.
Odpovědět
Brumdinka -jojo maš pravdu ..taky sem uvažovala že to nechám byt stejnak ho budu mít na obřad -focení a pak ho sundám... ;-) a jestli si toho někdo všimne tak řeknu že je to schvalně že mi ladí k botám :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?