Prosím o radu s materiálem

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste si některá nepletla takové nebo podobné bolerko. Mám šikovnou babičku, hodně plete, ale s tímhle si nevíme rady ohledně materiálu. Na stránkách, kde ho prodávají píšou materiál příze, ale už tam není % zastoupení. Poradíte nám někdo? Předem děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Oh, to je nádhera!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Krasny napad :-) asi budes muset vybehnout do nejake specialky s vlnama. Velky vyber maji napr v obchodech marlen.cz, pobocku maji v praze a brne mam dojem.
Odpovědět
Profilova fotka
S koupí příze nemám problém, sama ho v obchodě prodávám. Jen zjistit jaký objednat :-)
Odpovědět
já bych to viděla asi na 100% bavlnu, ale však si to můžeš udělat z čeho chceš. přírodní materiály budou v létě příjemnější, umělé zas budou lépe držet tvar. jinak to bolerko na obrázku mi přijde, ještě s tím hrubým vzorem, takové "tuhé", ale nápad je to samozřejmě pěkný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě že, potřebuju aby to trochu drželo tvar :) Myslela jsem si, že by to mohla být kombinace bavlny a akrylu.
Odpovědět
Opravdu úchvatné, nemůžu se vynadívat! Ale s materiálem bohužel nepomůžu...
Odpovědět
Profilova fotka
Také se mi právě moc líbí :) Na stránkách jich mají hodně, ale ta cena je taky pěkná okolo 3000,- :-.
Odpovědět
@veronyka13 tyjo fakt? Tak to je slušná pálka... Holt za ruční práce se platí.... Ale podle mě to není nic, co by šikovná babička či maminka nezvládla :-) I ty květy se dají dost dobře udělat doma. Možná budu o něčem podobném promýšlet na svou podzimní svatbu. Tak děkuji za insipraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šikovnou babičku mám a kytky si vyrobím, ale až budeme vědět z čeho to upléct :) Svatbu máme v září, takže to určitě využiju :)
Odpovědět
Ahoj holky prosím mohu mít dvě otázky... Nevím jak založit nové téma ve foru? A druhá je ta jestli by jste byla některá slečna tak hodná a pomohla mi dát dohromady mojí svatbu.šlo by pouze o rady přez internet. Nikdy jsme na svatbě nebyla a tak bohužel nevím jak....Děkuji
Odpovědět
@barborakarlova13 Nové téma založíš, tak, že klikneš na hlavní stránce nahoře na Fórum, pak si tam vybereš oblast- okruh tématu a v něm už tam nahoře budeš mít možnost zaloźit nové téma, nezakladávej to jako otázku, protože tam se diskutovat nemůže.
Odpovědět
Děkuji moc
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?