Připevnění závoje

Ahoj, mám dotaz spíš na nevěsty, co už svatbu měly. Chtěla bych mít na svatbu závoj, už jsem si ho dokonce ve svatebním salonu koupila, ale problém, je že mi vůbec nedrží ve vlasech. Závoj je připevněný na hřebínku, ale když jsem si ho zkoušela dát do účesu, tak nedržel. Napadlo mě připnout ho pomocí pinetek, ale to mám zase strach, že půjdou pinetky na hlavě vidět. Jak jste řešily nebo řešíte připevnění závoje Vy???
Odpovědět
Profilova fotka
s tím si kadeřnice poradí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bara9 ahoj, me taky nedrzel a sjizdel a myslela jsem, ze budeme pinetkovat. Mam malo vlasu a navic hodne jemny. V den D jsem ale mela tak nalakovany vlasy, ze hrebinek drzel sam v pohode, nakonec jsme ani pinetky nepouzili. ;-) Vydrzel mi nehnute az do vecera, po par prvnich taneckach jsem jej sundala, pac uz mi zacal zavazet. Mela jsem 3metrovy a hoste mi na nej pri skupinovych tancich slapali :-D
Odpovědět
@bara9 Já taky měla závoj na hřebínku,kadeřnice mi ho zapíchla do drdolu,a držel dobře a nehnutě. Trochu jsem se bála,když mi závoj ženich při obřadu zvedal,aby se to nějak neuvolnilo,ale dopadlo to výborně:-)
Odpovědět
@bara9 Nejlepší je, když se do účesu zakomponuje malý culíček a ten hřeben se vetkne nad tu gumičku, tak pak nebude sjíždět.
Odpovědět
Profilova fotka
@bara9 ahoj mela jsem zavoj v rozpustenych vlasech..koupila jsem si takovou tu nejobycejnejsi gumicku udelala maly culicek a zavoj drzel jak pribity..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?