Poraďte doplněk ke svatebním šatům v mém profilu

Ahoj holky, prosím o radu, neumím se rozhodnout, jaké doplňky ke svatebním šatům. Prosím o radu.
Odpovědět
Já bych to viděla na rozpuštěné / polorozpuštěné vlasy a v nich nějakou středně výraznou čelenku (ne korunku) - a spíš např. s květem, než štrasovou. Nějaké perličky do uší - případně, kdybys chtěla, tak jednu i na řetízek na krk, ale to už si myslím, že by ani nebylo potřeba :-) toť vše :-)
Odpovědět
Souhlasím s Hannnahs, že rozhodně rozpuštěné nebo polorozpuštěné vlasy a krásný by byl i jednoduchý živý květ nad uchem, prostě po straně hlavy. Náušnice co nejjednoduší, perličky nebo jen kamínek do každého ucha a na krk bych nedávala asi nic.... :-)
Odpovědět
Pokud budeš mít šatičky, které máš v albu, tak už není potřeba žádný náhrdelník nebo tak něco... tím, že jsou zdobené, tak už tím vynikneš a není potřeba nic na krk... naučničky bych zvolila decentní s kamínky a nebo perličky... vlásky rozpuštěné - vlny s jemnou čelenkou do stylu antiky a nebo vyčesané vlasy s trošku výraznější čelenkou... :-)
Odpovědět
No vzhledem k tomu že máš šatičky do antického stylu tak bych to všechno ladila do tohoto. Vyčesat vlasy do antyckého učesu jak rikala evolos s trojtou čelenkou nebo stuhou která je odstupňovaná a do toho ladit i šperky. Korunku bych určitě nebrala. Perličky bych vynechala ty znamenají slzy. Zkus si najít fotky z filmu soboj tytanů nebo podobných filmů a tam určo najdeš inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by se k tomu líbil náhrdelník typou obojek, ve zlaté barvě, hodně vysoko u krku. Vlasy bych také vyčesala nahoru, do nějakého uvolněného bohatého drdolu.Boty by se mi líbily určitě páskované, nějaké tenké zlaté pásky kolem kotníků....Ted tedy nevím, zda je ta výšivka do zlata nebo do stříbrna :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?