Pod bílé svatební šaty bílé nebo tělové punčochy?

Myslíte, že pod bílé šaty se hodí více bílé nebo tělové punčochy?
Odpovědět
1
2
10
Ahoj Lucko, ja mam taky bile svatebni saty. Puvodne jsem mela v planu si vzit telove puncochy, ale v salonu mi to rozmluvili ... tak mam nakonec koupene bile :-).Baza
Odpovědět
Ahoj Luci.Mám taky bílé svatební šaty a bílé punčochy.Ptala jsem se na to v salonu a paní na mně hleděla jak na blázna že bych si chtěla vzít tělové. :-o
Odpovědět
Nevíte, kde se v Brně dá sehnat prádlo Lilly Donna?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a jake puncochy pod kremove saty?
Odpovědět
prodavaji si i puncochy kremove,jenom to chce vice shanet
Odpovědět
nevite,jestli se daji sehnat i puncochace,ne puncochy,ktere by ovsem byly leskle a hladke,ne obycejne krepsilonky.Pokud ano,jaka znacka?
Odpovědět
ahoj znacku ti nepovim,ale sezenes je v kazdem lepsim ci luxusnejsim obchode
Odpovědět
Profilova fotka
Je mozny jit bez puncochacu??
Odpovědět
Ja jdu bez puncochacu, ale protoze mam boty bez spicky, jinak zda mas plnou botu doporucuji puncochace. Pod bile saty bile puncochace, pod sampan spise telove puncochace, hlavne at nejsou moc leske, byla jsem ted na svatbe a nevesta mela honde leskle a nevypadalo to nejlepe.
Odpovědět
Ako pise verdelka, farba pancuch ma byt podla farby siat. Ale musim Vas upozornit, ze spravna dama nevyjde ani na ulicu bez pancuch, nie to este na svadbu ;-) To uz mensie zlo je dat si telove pancuch, ak nemate sampagne.
Odpovědět
Ahoj nevěstinky, tak já mám krémové šatičky. Chtěla bych asi tělové, samodržící, abych je mohla unosit později. Ale v salónu mi říkali, že mají jak bílé, tak krémové a také tělové. Ale každá nevěsta by měla mít takové punčochy, jako má šatičky 8-) Ale myslím, že je to na každé nevěstě. Kamarádky si je kupovala, stojí cca 160 korun, ale drží a ani se nehnou. A neměla žádné opruzeniny ;-) Já ještě nevím, zda-li tělové nebo krémové. Asi zkusím obchod se spodním prádlěm. V salónech jsou docela drahé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prcku doporučuju koupit si je v tom salonu, já jsem je koupila v obchodě se spodním prádlem, samodržící s krajkou světlounce smetanové (nejsou tak dětinsky bílé) k šatům slonová kost a dala jsem za ně 350,- Kč! Takže si myslím, že ten salon, kde jsi je viděla není až tak děsně drahý! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, já budu mít také šaty slonová kost a k nim smetanové samodržky :-), koupila sem si je v Kotvě za 229,- Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, krémové samodržící punčochy mají v Baťovi za 149,-kč a myslím, že jsou perfektní. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si kupovala krémové v obchodě s punčochových zbožím za 224,-
Odpovědět
Ahojky, mě samodržky stály v takovém malém krámku v Praze kolem 150 Kc. Ale já si je na svatbu brát nebudu, vezmu si klasické punčocháče. Nejsou sice tak sexy, ale přijdou mi pohodlnější. 8-)
Odpovědět
bublinka: prosimte, kde jsi pro ne konkretne byla? A co byste rikali takovym tem puncochacum jak se prodavaji ve spreji? tekute puncochace Air Stocking 8-) nezkousely jste je? http://www.fann.cz/parfem.net/show_O_... ale jsou docela drahy :-|
Odpovědět
V televizi jsem viděla že těma tekutejma punčochama stříkali i ruce a dekolt nevěsty... Ale zkušenosti fakt nemám.
Odpovědět
hanisluni: Praha 7, M. Horákové, pasáž Belcredi, takový krámek-stánek, mají tam ponožky, podkolenky, punčocháče, punčochy....
Odpovědět
Profilova fotka
Hele ty tekute puncochace nejsou zase tak drahe.. Kdyz si spocitas, ze jedny samodrzici puncochace ti vydrzi dejme tomu tyden, nez se nekde zatrhnou a stoji 150 Kc, tak to mas 150 Kc za 7 aplikaci. Tady mas 770 Kc za 20 - 25 aplikaci. Porad jsme na cene zhruba jedny puncochace na jedno pouziti (jako kdyby sis kupovala pokazde nove puncochace). Ta cena je nahodou hodne zajimava, take by me zajimaly nejake zkusenosti.
Odpovědět
Ja puncohace nemela a zaplat panbuh :-) v tech satech je takove vedro, ze jsem byla rada, ze jsem mela nohy volne a nemusela se potit v puncochacich, ty tekute jsem nezkousela, ono je to v den svatby potom vsechno stejne jedno :-)
Odpovědět
Tak já mám šampáň šaty ale spodní prádlo jsme si koupila bílé, v šampáň se mi nelíbilo. Mám i bílí povazkový pás a k němu punčochy ale jelikož nevím jak budou dbžet a vypadat v bílé koupila jsme si včera v Kotvě ještě šampáň samodržky a kdyžtak je nakombinuju. Punčochy bude jediný díl prádla, který bude vidět :-)
Odpovědět
Tak kamarádka měla krémové šatičky a punčocháče měla tělové (ikdyž jsem ji docela obdivovala, jelikož v sobotu bylo příšerně a mít na sobě 3-4 vrstvy, děs 8-) ) Já uvidím, jaký budou mít barvu ty krémové, jak budou vypadat a kdyžtak si koupím raději tělové, jelikož je pak unosím víc, než ty krémové ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,myslíte si, že nebude blbé, když si k páskovým botům nevezmu punčochy? Myslím, že by v otevřených botách nebyly moc hezké. Já bych šla nejradši na boso. Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Bari ja bych klidne sla na boso bude to vypadat lip kdyz nebudes mit videt ty svy na silikonkach co by ti koukali na spicce... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verusinek: Já si taky myslím, že by ty švy byly ošklivé. Asi opravdu půjdu na boso. Tak díky za radu! :-)
Odpovědět
Ale dáma za bez punčoch ani ránu :-D ;-) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Do otevřených bot punčochy určitě ne,nebylo by to hezký.Když si necháš udělat hezkou pedikuru,třeba francii,ta se mi na nohou moc líbí,bude to super,je přece léto.
Odpovědět
určitě se dají sehnat punčochy bez švů na špičce. pavlinda má pravdu - dáma bez punčoch? neslýchané
Odpovědět
určitě se dají sehnat punčochy bez švů na špičce. pavlinda má pravdu - dáma bez punčoch? neslýchané stejně si to nakonec uděláš jak budeš chtít Ty a jak se budeš cítit nejlépe. Já na boso nerada chodím, takže pro je to opravdu nemyslitelné, ale je sposta bab, které chodí na boso úplně běžně.
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?