Nevěsta s rukavičkama nebo bez rukaviček. Co myslíte?

Už asi půl roku se rozhoduju, jestli si je vzít nebo ne a nemůžu se rozhodnout, chvíli je chci, pak zase ne, a když je chci, tak nevím jestli dlouhé nebo krátké. Nechci být přeplácaná, tak nevím jestli si je vzít nebo ne... chci být nevěsta né princezna :-)
Odpovědět
1
2
Já si myslím,že bez rukaviček je to lepší. S rukavičkami mi přijde nevěsta moc přeplácaná ,a taky si myslím,že je to už nemoderní.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za mě rukavičky rozhodně ne. Vůbec se mi to nelíbí a hlavně mám pocit, že už se to ani nenosí...
Odpovědět
Já jsem taky proti rukavičkám, mnohdy to vypadá dost děsně a připomíná mi to léta tanečních, kdy byly povinné :-D U bych si je na sebe nikdy nevzala.
Odpovědět
Za mě rozhodně bez rukaviček. Působí to přeplácaně, nemoderně. Vůbec se mi to nelíbí. Fakt vůbec.
Odpovědět
Děkuji za názory, já taky právě nevím kvůli tomu že to je jak ze staré školy, to nosil rukavičky každý, nechci být přeplácaná a vypadat jak cukrová panenka :-) A k některým šatům se to už vůbec nehodí...
Odpovědět
myslím si, že záleží na vašem typu šatů. Jestli jsou jednoduché, tak bych do rukaviček šla, minimálně bych zkusila, jak to bude vypadat. Ženská v rukavičkách vypadá velmi elegantně a je velká škoda, že se z běžného každodenního nošení rukaviček stala exotika. Já budu mít jednoduché šaty a až budou ušité, budu se rozhodovat mezi krátkýma a dlouhýma prstovýma rukavičkama. Mě totiž ty s poutkem na prostředníček připadají jak k disco tanečnímu kostýmu. A úplně Vás chápu, protože tvrdím, že nechci být na své svatbě za infantilní princezničku, ale za dámu. 8-)
Odpovědět
@sarka278 Dívala jsem se na Tvoje šaty - já bych si rukavičky klidně vzala. Podtrhnou ruce - co je moderní myslím není rozhodující.. Možná by bylo dobré to vyzkoušet - a uvidíš sama. Jak se budeš cítit a jak bude kombinace vypadat.
Odpovědět
@jajj Přesně chci být elegantní nevěsta a ne cukrová princezna 8-) No já nevím budu mít pod to 3kruhovou spodnici, takže docela širokou sukni, zkoušela jsem to k těm šatům ale nemůžu se rozhodnout abych toho pak na sobě neměla moc, trvám si totiž přez prostes kadeřnice že mi zakryje účes na závoji :-) ten podle mě k nevěstě prostě patří :-)Ale do těch prstových bych asi nešla, protože nevím jak by mi dával ženich prstýnek, a pak se fotit s prstýnkem na rukavičce...to já pokud něco tak určitě s poutkem
Odpovědět
@jannina09 nevím no uvidím až tam půjdu měřit šaty na krejčovskou úpravu jak se rozhodnu, při nejhorším si je prostě v den svatby nevezmu, když se v nich nebudu citít
Odpovědět
@sarka278 Já je měla, a také nepoužila - prostě jsem zapomněla - v tom fofru :-)
Odpovědět
@sarka278 Mně se k těm tvým šatům nehodím, podle mě by je prostě degradovaly :-|
Odpovědět
@xpila děkuji, já si taky myslím že by toho bylo už moc...
Odpovědět
Článek se načítá
Pokud rukavičky,tak alespoň úplně jednoduché bez ozdob,vyšívání .Děsně vypadají ty rukavičky přezdobené vyšíváním a ještě i flitrami. :-p
Odpovědět
@sarka278 jsem se dívala na fotky šatů a myslím si, že bez rukaviček to bude opravdu hezčí. Šatky jsou moderní a se závojem toho bude až až. Mám svatbu ve vintage stylu a empírové šaty, takže bych rukavičky chtěla, do mého stylu se šiknou. Na krajkové se dává prstýnek celkem bez obtíží, ale uvidím, jak dopadnou prsťáky, přinejhorším nebudou 8-)
Odpovědět
@jajj děkuji, tak sem se rozhodla že rukavičky nebudou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka278 Myslím,žes udělala dobře,tyhle šaty by s rukavičkami asi nebyy to pravé
Odpovědět
Profilova fotka
Já rukavičky budu mít, úplně jednoduché, ty na prostřední prst s poutkem a to hlavně z estetických důvodů kvůli pigmentovým skvrnám... vybrala jsem si ty delší, ty kratší na mě vypadaly jako sádra na zlomené ruce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se taky s těmi "návleky" nějak nemůžu smířit, ale klasické rukavičky jsou podle mě krásně elegantní. Celkem mě ale překvapilo, že tu píšete, že se prsten nasazuje na rukavičku, to mě vůbec nenapadlo. =-) Já budu mít krátké a myslela jsem, že si je při obřadu prostě sundám, budu je držet v ruce, a pak si je (po gratulacích) zase vezmu. Trošku OT, ale @jajj, neuvažuješ o založení alba? Vintage svatba a empírové šaty, to je něco pro mě, ráda bych se podívala. :-)
Odpovědět
@assol kdybych měla krátké rukavičky, na které by prstýnek nešel nasadit, tak si je při kroužkování asi sundám, ale mým snem jsou prsťáky až po loket, což by při sundávání přímo na obřadu vypadalo komicky :-D.
Odpovědět
@assol do zakládání alba se mi ani moc nechce ;), ale možná, že se pochlubím a budu inspirovat ostatní
Odpovědět
To se mi líbí jak ty rádobyodbornice kritizují něco o čem nemají ani šajnu. Rukavičky jsou IN prstové i návlekové, vyšívané či jednoduché, záleží na modelu šatů podle toho se zvolí délka a provedení. Rukavice jsou luxus, elegance a noblesa, kdo je nechce ať si je nebere x-) . A kdo si chce rvát prstýnek na rukavici ,tak si ho musí nechat udělat o 3 čísla větší, proto se vynalezly návlekové rukavičky :-D
Odpovědět
Muj nazor...rukavicky jako na tehle fotkach klidne ano, elegance sama...
Odpovědět
"Rukavicky" jako na tehle foteckach urcite ne...muj nazor...
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Já rukavičky měla a prstýnek na ni nasadit šel, i když mi není větší...ale je fakt, že takové co jsem měla jsem zde v Čechách nikde neviděla...je tu dost mizerný výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
@meindzi Přesně tak! Vynikající ukázky, přesně ilustrujou i můj názor!
Odpovědět
Profilova fotka
Já bez :-) nějak mě to nechytlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem nakonec rukavičky měla....pěkně doladily celý vzhled, takže za mě ano...samozřejmě ale ke všemu se nehodí, to souhlasím... 8-) :-)
Odpovědět
za me rukavicky ano! ale urcite zvolit vhodne k danym satum, k honosnym jednoduche, k jednoduchym treba vysivane s par kaminkama, a rozhodne navlekove, u prstovych je problem z prstynkem a taky se blbe drzi sklenicka....
Odpovědět
Profilova fotka
mě se ty návleky za jeden prst líbily když jsem byla malá, ted se mi začaly líbit krátké prstové :-) na večer jsem si pořídila takové pavučinkové
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?