Nevěsta s kabelkou. Nechat kabelku doma?

Milé spolubojovnice, ráda bych se zeptala na váš názor (zkušenosti), zda je vhodné na svatbu zvolit kabelku či pompadúrku nebo je lepší tento doplněk vynechat...osobně mi přijde, že v tento den trochu překáží. :-)
Odpovědět
Ahoj, já měla bílou kabelku, abych měla potřebné věci "pohromadě" ... ale skoro vůbec jsem ji neměla u sebe. Na obřadu držela maminka, na hostině jsem ji měla na židli .. Takže jsem ji neměla jako doplněk, ale jen jako "zavazadlo" na potřebné věci :) Tak přeji ať se rozhodneš ke své spokojenosti :)
Odpovědět
Ahoj, já jsem kabelku sice měla (některé věci je dobré mít pro dobrý pocit nablízku), ale byla trvale umístěná v kočárku neteřinky, takže nijak nekazila dojem.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla celou dobu pompadúrku zavěšenou na ruce, vůbec mi nepřekážela a měla jsem po ruce všechny věci, bez ní bych určitě byla nervózní.
Odpovědět
Profilova fotka
Já svatební kabelku ani pompadůrku neměla. Měla jsem velikou kabelu s věcmi (převlékala jsem se v kadeřnictví, kde mě vyzvedával ženich). Tu kabelu jsem pak vozila v autě. Nutné drobnosti (občanku, kapesníček, peněženku, mobil atd. měla v kabelce moje nejlepší kamarádka a od ní jsem si všechno brala. A byla jsem ráda že při podepisování "zápasím" jen s kytkou a neplandá mi nikde kabelka nebo pompadůrka (tu bych si nikdy dobrovolně nevzala, připadá mi nehezká) ani nemusím na stoleček pokládat kabelku - ani by se mi to nelíbilo na fotkách.
Odpovědět
Uz teraz viem, ze je to trochu zbytocna vec. Ja som mala kabelku, mala som v nej ruz, lesk, vonu, papierove vreckovky...a mala ju pri sebe moja druzicka :) Staci, ze som drzala kyticu...aj to je dost :) dam ti tip...nejaky ten lesk na pery a papierove vreckovky sa daju dat aj zenichovi do obleku :) a on je v ten den urcite viac s vami ako druzicka s kabelkou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla během obřadu na ruce pompadůrku, ale byla úplně zbytečná, protože jsem z ní ani za celý den nic nevyndala. Když jsem potřebovala utřít slzy dojetí, vůbec jsem si nevzpomněla, že v pompadůrce mám připravené kapesníčky. Nepoužila jsem ani rtěnku nebo cokoliv jiného. Moji občanku měl u sebe můj manžel a telefonovala jsem jen před obřadem. Takže z mé zkušenosti je jakákoliv kabelka nebo pompadůrka zbytečná. A když budeš cokoliv potřebovat, rodina a přátelé ti rádi "poslouží".
Odpovědět
Původně jsem kabelku ani pompadůrku nechtěla a plánovala jsem pár drobností dát do kabelky mamce nebo ségře. Zjistila jsem ale že budou mít jenom psaníčka, kde se jim už nic víc nevejde. Ženich taky nechtěl mít po kapsách x věcí. Tak jsem si nakonec pompadurku k šatům pujčila. Během obřadu jsem ji nechala v autě, tam mi nechyběla, při přesunu z auta na hostinu jsem si ji pověsila na ruku-a téměř bych o ní nevěděla, no a na hostině pak byla pověšená na opěradle židle. Nakonec i ženich mi do pompadurky nastrkal pár věcí-doklady, klíče od hotelového pokoje, telefon. Byla jsem ráda že své veci mám u sebe a nemusím pořád někoho hledat aby mi dal můj parfém, kapesníček atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem ji původně taky chtěla, ale žádná z mých kamarádek ji neměla a moje rodina mi taky řekla, že je zbytečná. Svědkyně bude mít větší, aby měla u sebe všechny mnou potřebné věci. Tak to udělám takto.. :-)
Odpovědět
Já měla svoji běžnou tašku,ale nesla ji kamarádka.Předala mi ji až po obřadu,před odjezdem na hostinu,pak ji po zbytek večera hlídala svědkyně.V současnosti je moderní pompadůrka,ale vejdou se do ní jen drobnosti,a proto jsem ji rovnou zavrhla..
Odpovědět
já měla pompadůrku a dost jsem ji užila,měla jsem v ní vše co jsem ve svatební den potřebovala-doklady,peníze,oblíbenou vůni,kapesník,pomádu na rty,super věc!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela plne ruce kytice a pak zenicha, takze by mi kabelka prekazela :-) Svedkyne mela v ruce psanicko, ve kterem bylo vse, co jsem potrebovala...
Odpovědět
Článek se načítá
ja nemela nic. obcanku jsem mela u zenicha, lesk na rty u svedkyne a kapesniky u maminky. vic jsem nepotrebovala. pompadurky se mi opravdu nelibi, je to v mych ocich lacine a nevkusne, a psanicko bych nepobrala. a kartu od pokoje mel taky zenich. nic vic jsem u sebe ten den nemela.
Odpovědět
podle mně záleží i na typu šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
tak já měla kabelku a byla jsem za to ráda, dost jsem jí využila, při obřadu ji držela družička a na hostině taky byla odložená ale na focení jsem měla kapesníčky, naplasti, matující pudr a využila jem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja taky měla pompadůrku :) a taky nebyla zbytečná (v saslonu jsem paní říkala žej ji nechci na cvo mi bude, a pak jsem byla ráda...:) ) měla jsem v ní taky vše co jsem potřebovala já nebo ženich, na obřadu ji držely družičky na hostině byla pověšená na židli...ale faktz se hodí na kapesnicky pudr apod...;)
Odpovědět
Jako doplněk ke kytici je jakákoliv kabelka už moc. Potřebné drobnosti může mít v kabelce svědkyně nebo kamarádka. :-)
Odpovědět
taky mi přijde kabelka zbytečnost. Podle mě musí hrozně překážet. Navíc pompadůrky se mi nelíbí a většinou je nemožné to sladit se šaty. Já zaúkoluju jednu z družiček, aby tam měla moje nezbytnosti. Ale zase, co člověk na svatbu potřebuje? Možná kapesníky a pudr na focení. Kapeníky má každej:-) a pudr na focení může klidně mít ženich na tu chvíli v kapse, když bude potřeba se přímo při focení akutně přepudrovat. Rtěnka se dá k družičce a "nazdar"...::-D
Odpovědět
Ahoj, já mám po svatbě - taže přidám svoji zkušenost - kabelku jsem už před obřadem dala kamarádce aby mi ji hlídala, stejně jsem ještě půlku věcí tam zapomněla dát, takže jsem pa měla vše po kabelkách svědkyně a sestřenky, ty mě vždy přelíčily a rtěnku jsem u svědkyně stejně zapomněla a vzpoměla si na ni až za týden :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla kabelku,kterou jsem hned po odchodu z domova dala ke svědkyni,myslím,že při obřadu se akorát plete,já bych ji určitě nebrala.
Odpovědět
Profilova fotka
Kabelku jsem neměla, všechno jsem si dala k mamce. Všechno v pohodě až do doby, kdy mi fotografka řekla, ať si dám lesk na rty. Mamča nebyla k nalezení - dávali si s tchánovci panáka u baru v jiném patře. Takže se čekalo... Pak si vzala ten lesk k sobě fotografka a ve výsledku s ním nakonec i odjela - zapomněly jsme na něj obě ;-) Takže kabelku spíše ne, ale dej si věci k někomu spolehlivému, kdo se od tebe nehne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že nebudu mít asi družičky leda ty malé a svědka chlapa, tak já si beru nějakou kabelečku a buď jí budu mít u sebe nebo u mamky ale budu jistější, když budu mít sebou vše co potřebuji, kapesníky, pudr a žvýkačky!!!!!to mi přijde asi to nejdůležitější, když pak budu na hostině mluvit s xxx lidma tak ať mi po tom jídle netáhne z pusy no ne?:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tak já měla pompadurku.Ale dalo mi fušku sehnat zcela obyčejnou čistě bílou bez zbytečných okras okolo :-D .Jsem alergik,takže bylo nutné,abych měla u sebe kapky a kapesníčky.Pompadurku jsem pověsila na ruku a nepřekážela,nevadila...S psaníčkem by to asi bylo horší.Ale jak píšou holky,pokud člověk nepotřebuje opravdu něco velmi nutně u sebe...stačí rozdat drobné zbytečnosti blízkým lidem okolo... 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?