Názor na svatební doplňky

Ahoj nevěsty, za necelý měsíc už i já budu nevestou. Saty(přiložim foto) si myslím,že nejsou úplně tradiční, ale mě nadchly a myslím si,že se ke mně hodí.Svatba bude v Lesním divadle,takže přírodní.Boty k satum jsem i kvůli špatnému terénu vybrala sandalky stříbrné na platformě, která má 3cm.Vlasy mám dlouhé tmavě,takže účes chci do strany,nejspíš nějaký cop nebo tak něco.Zatim tedy ještě sháním ozdobu do vlasu,ale představu mám ,nejspíš takový stříbrný jakoby řetízek,aby byl po celé délce vlasů. Už jsem si koupila dlouhé náušnice Swarowski, foto též prilozim.A teď řeším zda pořídit ještě něco ma krk.Ale raději se přikláním k tomu,že ne.Co myslíte vy?Nebo i celkově k mě volbe?Budu ráda za vaše názory,protože před kamaradkama saty tajim.Predem dekuji.
Odpovědět

Odpovědět
Nechala bych jen náušnice, korzet je zdobený, tak na krku něco dalšího už by bylo moc, podle mě. :-)
Odpovědět
@barenkam pokud by jste se rozhodla pro něco na krk tak rozhodně nějaký jemný řetízek s přívěškem podobného stylu jako jsou náušnice, nic výrazného, korzet je hezký zdobený, tak jen na doplnění místa na krku :)
Odpovědět
@barenkam Pokud budou vlasy na stranu a třeba i přes rameno dopředu, na nich jako ozdoba řetízek, pak už není v oblasti dekoltu potřeba nic.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?