Měly jste na svatbě kabelku? Kam s osobními věcmi?

Profilova fotka
Prosím poraďte, jak jste to řešili nebo řešíte s osobními věcmi na svatebě? Měli jste kabelku nebo pompadůrku, nebo prostě kam s tim?...zas si říkam, že kabelka se pak plete, když má nevěsta i kytku...nebo ne?
Odpovědět
Podle mně to nevypadá moc pěkně, když má nevěsta na obřadě i kytku i kabelku, má toho tak nějak moc . Drobné věci si můžeš dát třeba k svědkyni nebo k mamce do kabelky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít pompadůrku, ale na obřad ji dám mamce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neměla jsem nic, doklady jsem dala sestře do kabelky. Budeš mít v ruce kytku, která je většinou poměrně velká a kabelka/pompadůrka by se ti pletla. Takhle budeš mít volnější ruce a nebudeš si jí muset hlídat a nikde jí nezapomněla. Během celého dne budeš mít spoustu jiných starostí, tak proč si to neulehčit? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
me osobne kabelky pripadaji uplne sileny. na co to nevesta potrebuje? obcanku muzou vzit svedci, kapesnicek popr sminky holky, mamka a mobil a treba klice taky nekdo vezme. svatba je takovej cvrkot a jeste se zabyvat uplne zbytecne kabelkou? a na fotkach to vypada fakt priserne ]-( za me kabelku urcite ne.
Odpovědět
@anieee nemela jsem kabelku, obcanku mel manzel, ostatni veci bud u mamy nebo u svedkyne. a nic jsem ostatne ani nepotrebovala, svatba byla v hotelu, kde jsme bydleli, dalo by se ev. odbehnout. bude se ti jenom motat, a ty ruzny vaky a "pompadurky" jsou tragicky hnusny..
Odpovědět
@anieee Budu mít krásnou kabelku, která mi ladí k šatům, ale na obřad a na focení ji mít nebudu. To dám někomu k rodině. Budu ji mít u sebe až při hostině.
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee neplete, já jí dost využila, a byla jsem za ni ráda (i za vteřinové lepidlo co jsem v ní měla)
Odpovědět
Profilova fotka
budu ji mít, ale už mám hlídací kámošku, která se o to bude starat :-), takže ji de facto budu mít jen na půl
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně mít nebudu.. jsem domluvená se svědkyní, že budu mít těch pár maličkostí u ní.. Akorát by zavazela, stejně bych ji furt nechávala u stolu.. i když tam většinu času sedět nebudu (budu tančit, povídat si s hosty.. prostě se bavit) a neviděla jsem ani jednu, hezkou, vkusnou..
Odpovědět
Profilova fotka
Já ji měla, ale netahal jsem jí všude s sebou. Příjde mi to takové divné i na fotkách, když se nevěsty fotí s kabelkama. Normálně to neděláte, tak proč na svatbě. Měla jsem jí danou bokem, ale když bylo potřeba, byla hned při ruce :-)
Odpovědět
Svatební pytlíček (pompadůrka), viz. foto (máme v nabídce). Kabelka by vypadala blbě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla bez kabelky...nic se mi tahat rozhodně nechtělo. vše jsem měla u ségry
Odpovědět
Článek se načítá
taky neplánuju kabelku/pompadůrku, někomu to vnutím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na mé album, já měla kabelku psaníčko jako součást outfitu a nijak mi nepřekážela, naopak. Ale závisí na typu i stylu svatby :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee mě paní v salonu radila, že když chci mít svoje věci pohromadě, ať si vezmu pomadůrku, kterou nechám buď u svědkyně nebo u některé kamarádky, ale rozhodně ji nemám mít u sebe. Zavazela by mi a tak. Takže si ji asi nachystám, prostě pro sichr, ale domluvím se, že hlídat mi ji bude někdo jiný
Odpovědět
Profilova fotka
Já kabelku neplánuji žádnou, mobil a rtěnku šupnu sestře/svědkyni a bude to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_r1 Jj, asi to tak taky udelam, ale ne s pompadurkou ale nejakym psanickem. Pompadurku mam doma, ale krute se k mejm satum nehodi..:-( asi bude hlidat kamoska a na hostine si ji jednoduse povesim za sebe na zidli....
Odpovědět
Profilova fotka
No ja mela obri tasku,boty aj.blbinky k prevleceni+ kabelku :-D Ale o nic z toho jsem se nestarala a v zadnem pripade nemela u sebe.Taska byla v aute apod...a kabelka u nekoho a pak celou dobu na zidli v restauraci.Jedine kdy jsem si ji mela u sebe byla cesta v aute.Ale rozhodne bych si svoji kabelku sbalila,uz proto,ze hoste budou odchazet ruzne tak at nelovis po kamaradkach sve veci:-D Ale rozhodne ji nenosit u sebe.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?