Máte tip, kdo by mi vyrobil svatební ramínka?

Dobrý den, prosím máte tip na někoho kdo by mi vyrobil přesně taková svatební ramínka (bílé ramínko, text, mašle s ozdobou uprostřed) cena za ks do 100 kč? :) Děkuji :)
Odpovědět
Taky zrovna hledám :-) Našla jsme na Etsy paní, která vyrábí samolepky, které se dají na ramínka nalepit. Jinak nic v normální cenové hladině, 15 euro za jedno ramínko se mi opravdu dávat nechce. :-(
Odpovědět
Přesně mě to také přijde hodně :(
Odpovědět
Profilova fotka
Stovka ale sotva pokryje náklady...
Odpovědět
No, vezmu-li v úvahu kolik by stál jen materiál (tedy ramínka, mašle, nějaká ta biju a motýlek, mám strach, že se do 100,- za ks při vší dobré vůli nevejdete. Co sehnat ramínka a s trochou šikovnosti a trpělivosti dotvořit sama? :) Nezdá se mi na nich nic složitého, věřím, že by jste je zvládla.;)
Odpovědět
Bílé ramínka koupíte v Lidlu (e-shopu) za 129,- 6 ks (+ teda poštovné pokud tam nenajdete ještě něco zajímavého). Lihovým nebo akrylovým fixem si uděláte nápis a přihodíte mašli ze stužky. A zbylá ramínka vám ještě dobře poslouží ;-)
Odpovědět
Já si tedy popravdě nemyslím, že by se mně osobně mohl povét lihovkou takový nápis, jako je na obrázku, aby to vypadalo hezky. Já budu objednávat nakonec odsud z etsy: https://www.etsy.com/de/listing/54996... Paní mi slíbila, že mi udělá nápisy v češtině - nevěsta, družička a svědkyně. Koupím v IKEA bílá ramínka, na to zlaté nápisy a hotovo. A mašličky si navážu asi sama, anebo nechám bez nich. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?