Mám si brát v létě punčochy ke svatebním šatům?

:-) Milé nevěsty,jak to řešíte s punčochy,pokud je svatba v létě,šaty mají odhalená záda.Já mám i kratší dělku šatu,zda se mi divné brát punčochy,když záda i ruce jsou ¨holé.Prosím poraďte,váš názor?děkuji :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já takové šaty mít nebudu (s odhalenými zády), ale punčochy mít rozhodně nebudu. Nehodlám se v nich pařit. Tak jsem si koupila punčochy ve spreji (je tu o nich debata někde v Kráse), ale upřímně, když jsem si ty šaty zkoušela, tak uvidím, jestli to vůbec bude mít smysl je použít, stejně mi budou zakrývat celý nohy, možná sem tam nožka vykoukne, ale myslím, že spíš ani ne :-)
Odpovědět
já jsem taky punčochy neměla - tím spíš, že jsem měla otevřené botky :-) jak píše rokosicer - na nohy stejně většinou není vidět (pokud máš šaty až na zem) ;-)
Odpovědět
jéé..tohle taky řeším..mít či nemít punčochy.. :-) .....nejsou vidět a bude nejpíš horko....pod šaty není vidět,a i tak jestli bude hodně svítit sluníčko,tak i v těch šatech na zem bude vedro..a ted si máme ještě vzít punčochy....já je sice koupím,kdyby bylo třeba špatné počasí a já mohla zmrznout.. :-D :-D ..ale spíš to taky vidim radši bez nich.... ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tak já se přidávám taky tohle nevím jestli ano či ne,je fakt že pod dlouhé šaty by se brát nemuseli ale pokud to asi někdo bere vše přesně podle etikety tak by je měl mít.ale já se na ně asi vykašlu jelikož máme svatbu v srpnu a slyšela jsem že letos bude fakt vedro tak bych umřela,nebo si je nechám jen na obřad a pak je rozhodně sundám.
Odpovědět
Profilova fotka
talk já si je stoprocentně brát nebudu zvlášt´když bude teplo - i tak mám strach že se v těch svatebních šatech upeču :-D :-D a ještě k tomu punčochy, brr :-p já si vezmu jen silonové t´apky do lodiček, abych si neodřela moc nohy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Silonové tapky jsm ještě neviděla ale dobrý nápad na ty odřeniny já budu radši boty po doma nosit aspon 14 dní dopředu aby nebylo tolik puchýřů
Odpovědět
Profilova fotka
rata - no já trénuju už ted´- nejsem zvyklá na podpatky, tak jsem vytáhla lodičky co sem nosila na plesy (jsou stejné výšky jako svatební) a dají se nosti i normálně a začala je nosit, abych si zvykla na tu vejšku :-D :-D :-D a v těch svatebních asi budu muset začít lítat po bytě :-D
Odpovědět
:-) Koukám,že píšete své názory, tak dík =-) Ono některé nevěsty mají páskové sandálky,tak mi připadá fakt divné mít punčošky v otevřené špičce boty. ]-( Co je to za ten sprei, co píše rokosicer? To neznám,jak to funguje a kolik stojí? =-) Já to řeším solárkem,snad to trochu chytne barvu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
milanek1 solárko určitě pomůže. brumdinka já v nich taky budu lítat po bytě.mám jen malé podpadky protože bych celý den nevydržela.
Odpovědět
Profilova fotka
milanek: silonky ve spreji je prostě sprej a když si nožky nasprejuješ, tak to vypadá, že máš punčošky...prodávají se různé odstíny, ale cena je jak kde...dle mého už je lepší asi si koupit normoš punčochy, snažit se je nerozervat a hotovo...
Odpovědět
já budu mít krátké šaty po kolena a boty s plnou špičkou, punčochy si rohodně vezmu na obřad a pak uvidím podle počasí, pokud bude teplo, tak je rozhodně sundám a přezuju se do žabek
Odpovědět
Profilova fotka
haink DO žabek?to je zajímavé docela me to rozveselilo,ale aspon tě nebudou bolet nohy. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Punčochy ve spreji viz http://www.beremese.cz/forum/show.php... - dole je odkaz na ty stránky, odkud jsem je kupovala já (viz moje album)
Odpovědět
Profilova fotka
taky budu bez punčoch, mám na noze baleríny, nějak mi k tomu ty punčochy nejdou.... Mě trápí jiná věc - neklouže z nohy bez punčoch podvazek?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty! Já se vdávám v srpnu a nejenže MUSÍM mít punčochy, ale řeším pod šaty dokonce i legíny :-N Samozřejmě jen na nejnutnější dobu - přítel si mě totiž po obřadu poveze více než 20km na motorce a to bude fakt mazec 8-) Legíny proto, že až na tu mašinu polezu, aby mi nebylo vidět až do slepého střeva... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si myslím, že by punčochy měla nevěsta mít, nejen proto, že by se to mělo, ale taky proto, že se pak cítíme víc žensky a i tak se chováme, je to maličkost, ale hezká. A co teprve ty krásný fotky podvazku a krajky punčošek! Já je budu mít určitě a i když mám svatbu v srpnu, horko mi bude i tak, takže ty punčochy už snesu, ženich přece taky bude mít sako a bude mu vedro, tak ať jsme v tom spolu.
Odpovědět
aaaandi - ja souhlasim ze puncochy by nevesta mit mela pokud ma ale uzavreny boty!! pokud ma nevesta sandalky nebo nejaky tapky tak se to nehodi
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít uzavřené boty, takže to bez punčoch nepůjde. Pořídím si samodržící, po obřadu a focení je přinejhorším sundám a přezuju se.
Odpovědět
Profilova fotka
kata267- no to je pravda, že k ťapkám se to moc nehodí, ale to už pak záleží i na stylu svatby, podle etikety by vlastně na společenské akce měli být i uzavřené boty, proto asi ty punčochy, ale jestli má někdo sandálky tak ten efekt asi padá.
Odpovědět
Profilova fotka
Já punčochy nosím akorát na plesy, to je fakt, že tam bych bez nich asi nešla, ale v létě bych na sebe prostě punčochy nenavlíkla. Nemám je ráda, protože se pořád akorát trhají a zase mít je na sobě jen kvůli nějakému dekoru a pak je stejně vyhodit, to raději jít bez nich :-) Navíc taky budu mít sandály (čili otevřenou špičku) a dát si fotit nohy rozhodně nemám v úmyslu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak já sice budu mít klasický lodičky, ale i tak jdu bez punčoch, pod sukni mi nikdo koukat nebude a v punčochách bych se upekla, v létě je nenosim vůbec, tak proč by měla bejt svatba vyjímkou ;-) :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem řešila, zda se v punčochách neupeču a pak jsem řešila i barvu. Nechtěla jsem bílé a tělové se mi zdály obyčejné. Takže jsem to vyřešila šalamounsky a mělo to i velký úspěch u pánů i dam: bílé s velkými oky. Bylo v nich příjemně, prosvítala kůže opálená ze solárka a navíc to vypadalo fakt dobře, mrkněte: http://www.beremese.cz/album/view.php... http://www.beremese.cz/album/view.php... Jinak k sandálkovým botám s volnou špičkou bych punčochy neřešila. Punčochy do bot s volnou špičkou jsou prostě fopa ;-) Krásné přípravy, nevěstinky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
brumdinka - tak to tě obdivuju, že můžeš jít na boso v uzavřených botách - já bych si hned na začátku uhnala odřeninu ;-) . V létě bych šla v otevřených a bez punčoch. Jinak silente - ty síťované byly pěkné - i kytička se mi moc líbila (to už je sice mimo téma :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
silente, prosímtě, kde jsi sehnala ty samodržky s velkýma okama? Já je nemůžu sehnat, všude mají jen malá a možná střední oka jako samodržky, ty s velkýma maj jen jako klasický punčocháče a to nechci. vypadalo to bombasticky. diky
Odpovědět
no já určo beru punčochy bych měla samou odřeninu :-|
Odpovědět
Taky beru punčochy, byla jsem donucena si koupit uzavřené boty a to bez nich nezvládnu, v průběhu odpoledne pak plánuje přezutí a odpunčochování :-)
Odpovědět
ty sitovany jsou moc pekny!!!! Ale rozhodne v lete do sandalku ani omylem....jak psala silente - fopa :-)
Odpovědět
holky rada pro ty ktery budou mit silonky a kratky satky - 100% si ty puncochy kupte aspon troje stejny pro prootze me se automaticky stava u nejakych "velkych" akci nebo i ze svateb ze prvni puncochy znicim tak 5 minut po obleceni nekde o zidlu nebo tak, druhy zarvou nekdy kolem obeda nebo na obradu jak sou dreveny lavice nebo zidle a v poslednich to doklepu ale nikdy zadny nedochovam bez ujmy :-D jo taky nevim proc ale u vsech silonek je mi po nekolika krocich udela dira na palcu a pak to oko pekne jede nahoru (a to mam nehty na nohach uplne na droraz ostrihany) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
neklouže z holé nohy podvazek?
Odpovědět
podvazek povazuju za naprostou zbytecnost ktera akorat rozciluje nevestu na noze :-D :-D ale myslim ze by nemel klouzat...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?