Květinový věneček

Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli některá z vás neměla na svatbě ve vlasech věneček z živých květin. Jaké květiny jste tam měly? Jde mi o to, aby vydržel co nejdéle pěkný. Napadl mě nevěstin závoj a levandule, které i usychající vypadají celkem ok, ale zase levandule je hrozně voňavá, tak aby mě nebolela za dvě hodiny hlava. Jelikož ústřední dekorací na svatbě budou květiny, tak bych nerada umělý, to bych asi spíš neměla žádný :-) předem děkuji za všechny odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít květinovou čelenku. Kytky podobné jako v kytici. Zeleň, nevěstin závoj, drobné růžičky a takové červené plody. Budou ji dělat ve čtvrtek odpoledne a svatba je v pátek dopoledne. Prý určitě vydrží ( v sáčku v lednici). Mají velké zkušenosti. Levanduli bych nedávala,sice vůni mám ráda,ale ne tolik.
Odpovědět
Profilova fotka
Umělé květiny vypadají jako živé, viz fotka mé zákaznice
Odpovědět
Já jsem měla ke svatební kytici taky věneček z živých květin, i když to byly většinou bobule nebo bodláky :-D , pak mini růžičky a eukalyptus, a vydržel mi celý den od rána až do noci. Odpoledne už začaly růžičkám okvětní lístky trochu opadávat, když jsem se předklonila, ale na věnečku to tolik vidět nebylo. Umělé květiny jsem taky určitě nechtěla, i přesto, že dnes už vypadají skoro jako živé.
Odpovědět
Profilova fotka
Chvilku jsem též uvažovala o neživé ozdobě,ale přijde mi to divné,když kytice a korzaz jsou živé. Budu mít stejné květy na čelence a v kytici.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu nabídnout tyto produkty, které jsou pěnové nebo textilní a imitují živé květy. Celou nabídku najjdete u nás na e-shopu. příjemné přípravy :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?