Kruhová spodnice - je praktická? Poraďte alternativy

Včera jsem si zkoušela několikery šaty s kruhovou spodnicí. Efekt to udělá hezký, víc se mi líbila spíše střídmější velikost než opravdu veliká, ale i tak si říkám, jak dlouho v ní vydržím. Ty kruhy mi přijdou nepraktické, nedokážu si představit, jak v tom sedím v autě, u stolu nebo jak si s tím dojdu na toaletu (to by mě fakt zajímalo, jak jste tohle ve velkých šatech řešily). Navíc ani u focení nechci, aby tam ty kruhy byly při některých pozicích vidět, nelíbí se mi to. Neexistuje třeba i jiný typ spodničky, která udělá takový efekt, ale nebude tak nepraktická a nápadná? Např. nějaká vytvořená z nařaseného seskládaneho tylu nebo nějakého pevnějšího, ale poddajného materiálu? Máte zkušenosti? Původně jsem chtěla krátké šaty, se kterými jsem to nemusela řešit, ale teď zvažuji dlouhé, ale i v nich se chci cítit pohodlně
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se ty tylové vrstvené spodničky taky líbí, ale slyšela jsem, že jsou dost nepohodlné. U těch kruhů máš úplně volný nohy a dobře se v ní chodí.Šaty se snadno zvednou když si chceš sednout nebo jdeš do schodů. A pokud se ti tam vytlačují ty kruhy, pak bych hledala kruhovou spodničku, která má přes sebe ještě jednu nebo dvě vrstvy nějakého materiálu který ty kruhy zamaskuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela dvoukruhovou spodnici upravenou spis na mensi velikost a pohybovalo se v tom bez problemu, mezi nohy se nic nepletlo, prislapnuti satu nehrozilo, pri sednuti se to nijak nezvedalo, horko pod tou sukni bylo i tak a predstava, ze by tam, bylo nekolik vrstev a zadny volny prostor pro vzduch, tak to bych uz nevydrzela.. a na zachod to s taktikou sedat na misu celem ke zdi slo taky v pohode :D stacilo vpredu chytit a nadzvednout dolni kruh spodnice, kdybych mela lovit a drzet vlecku tak bych to nedala..
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jaké máte šaty, tylovou spodnici můžete mít jen pod lehkou sukni, jinak ta tíha tyl zmáčkne a efekt je nulový. Já měla hodně tylu a malou jednokruhovou spodnici - asi bude nejpohodlnější. Jeden kruh tolik nezavazí a u tylové sukně se musí vytvořit prostor pro nohy, aby se v tom dalo normálně pohybovat.
Odpovědět
@kacenkakaca Já původně taky nechtěla kruhovou spodnici, ale jak píše martaveg, bez ní to opravdu nejde - pořád bych si šlapala na šaty, bylo by mi pod těmi vrstvami vedro a bála bych se, že o ty látky zakopnu. Takže mám jen malou, dvoukruhovou, protože jsem nechtěla objem, ale jen mít prostor na nohy :-) A sedět se v tom dá naprosto v pohodě, krásně se s tím dají slézt schody, já si to bez ní nedovedu představit.Ono taky dost záleží, jaké máš šaty - pokud jsou kvalitní, tak by pod nimi ta obruč být vidět neměla, protože se skryje pod těmi vrstvami. Některé modely hlavně čínských šatů šetří na materiálu, a proto je pak spodnice vidět.
Odpovědět
@simone5 šaty ještě nemám, prošla jsem salony a i když některé byly hezké, tak to byly hrozně hadry, za cenu 6-9 tis. půjčovného jsem si představovala něco kvalitnejsiho. A když jsem narazila na pronovias, které byly perfektní, tak je měli zkrácené tak, že byly nepoužitelné. Tak mě čeká asi šití v madoře, tam se na všem domluvim, fakt nechci jen dvě slabé vrstvy tylu na šustivém hadru. :)
Odpovědět
@kacenkakaca Hm, to chápu. Ale dost se divím, že ty Pronovias byly všechny krátké =-) Odkud jsi? Já mám šaty z Kladna, svoje jsem si teda kupovala, ale půjčení tam vyjde do 6 tis. a jsou opravdu kvalitní.
Odpovědět
@simone5 no jo, prostě je ustřihli pro nižší nevěsty (a to mám sama jen 170 cm). Šaty si nechám ušít, pujcovnam po včerejší zkušenosti nevěřím
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?