Korzetové šaty+bolerko+závoj+korunka. Přeplácaný?

Profilova fotka
budu mit korzetovy saty a bolerko. Ale chtela jsem jeste zavoj jak se dava do drdolu a korunku. Ale asi to bude moc vidte.
Odpovědět
Profilova fotka
Bez obrázku těžko říct ;-)
Odpovědět
Ahoj! Určitě záleží na tom, jak hodně máš zdobený šaty, ale nemysím si, že by to muselo být přeplácané. J á bubu mít ve vlasech živé květy a chci i závoj, však doufám, že se vdávám jenom jednou tak ať jsem za princeznu :-) je to tvůj den a tvoje věc, tak si vezmi co se ti bude líbit a v čem se budeš cítit dobře! Hezký svatební den, plný sluníčka 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to nepřeháněla, krása je v jednoduchosti a eleganci. Ve svatebním salonu, jak se necháš, tak tě ověsí bolerkama, rukavičkama s gumičkou na prostřední prst, do toho vysokou štrasovou korunku a můj dojem - devadesátky jak vyšité :-) Teda omlouvám se, pokud to je nějaká normální nízká čelenka a závoj a drdol nevypadá takto: http://www.svatebnikytice.cz/kytice-i...
Odpovědět
Taky jsem si zkoušela závoj a korunku, ale nakonec budu mít jen závoj, už by to bylo moc ;-)
Odpovědět
Ahojky, tak já jsem měla závoj i korunku a myslím, že to přeplácaně rozhodně nevypadalo, ale mrkni ke mně do albíčka ;-) . Ale kdybych si dala ještě nějaké výrazné náušnice, tak si myslím, že už by to přeplácané/laciné bylo. Bolerko podlě mě ničemu nevadí, navíc ho stejně v průběhu dne/focení budeš i sundávat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?