Kde sehnat bílou spodničku pod kolovou,delka 51cm - 56cm sukni za rozumnou cenu?

Ahojky,shanim spodnicku pod retro saty.Rada bych nejakou za rozumnou cenu a ne ty silene predrazene,daji se nekde sehnat?
Odpovědět
Co je pro vás rozumná cena a co předražená? Spodnička, aby opravdu sukni nadzvedla, musí mít několik tylových volánů. Ty musí někdo nastříhat, nabrat a ušít. Práce zabere několik hodin /mzda, pojištění/, v nějaké dílně /nájem, režie/ - jaká cena je přiměřená?
Odpovědět
@certik13 Záleží i na materiálu z kterého budeš mít sukni. Težší látky budou potřebovat vícevrstvou spodničku, ale třeba něco lehounkého stačí 2 vrstvy. Může být z tvrdého tylu, z jemného tylu, z volánků atd...Mě se nejvíce osvědčily spodničky Hell bunny, sice dražší, ale je to kvalita. Já ji sehnala na aukru kdysi za 500. Pak vím, že si holky objednávají spodničky na alíkovi a ebay...je to tam levnější, ale musíš hledat (tulle petticoat vintage a podobná hesla)...já osobně co jsem si zatím koupila na alíkovi (i letní tylovku), tak bylo všechno v pořádku. Pak je tu další možnost nechat si ji někde ušít. Materiálu to bude chtít docela dost, můžeš zkusit českou načku co se specializuje na retro šaty mia bella, ale zase to bude podobě s cenami jako u hell bunny. No a poslední možnost je ušít si to sama že :D Tak džím palec ;) a číňanů se neboj :)
Odpovědět
@certik13 Skús na ebay pohladat Spodnicku značky Flora - ja mam ivory pod popolnocne retro saty a chystám sa kupit si aj čiernu pod cierne retro saty (milujem retro saty ;)), Ta spodnicka ja podla mna výborná, drzi pekny tvar - pre mna lepšia sko Hell bunny, v tej som bola nejaká cela obrovská... Cena aj s dopravou cca do 15€...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?