Kabelka pro nevěstu

Ahoj nevěstinky, pochlubte se, jakou kabelku volíte pro svůj svatební den ? Přeci jen, i v takový den bych někomu ráda svěřila kabelku, která bude ukrývat pro mě nezbytné nutnosti, které budu nebo bych mohla v ten den potřebovat.... Děkuji :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Mám svatební pompadurku,ale na obřad ji na ruce mít nebudu...:-)
Odpovědět
@andilek85 jj, já to taky nechci na obřad, ale někomu důvěryhodnému bych ji "na později" svěřila :-D Mě se ty pompadurky právě moc nelíbí :-(((
Odpovědět
Profilova fotka
Stejně jako @andilek85 :-) Hlídala mi ji mamka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe já jsem žádnou kabelku neměla... Kapesník měl manžel a nějakou rtěnku, občanku atd. měla svědkyně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Ahojky, měla jsem pompadůrku s perličkami do barvy svatby a náhrdelníku. Měla jsem ji na ruce i během obřadu. Dá se dát na zápěstí. Vůbec mi nezavazela. Jinak foto v mém albu.
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Tak se mi nakonec podařilo vložit foto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít tuhle:-) mám jen foto s více věcmi:-D hlídat mi ji bude mamka
Odpovědět
Já si budu asi brát tuto - je z Darabags a využiju ji pak i normálně... Na obřad samozřejmě bude někdo hlídat a pak ji někde pohodím na hostině, ale asi budu chtít mít ty drobnosti takhle sebou srovnané.
Odpovědět
koukala jsem i na něco takového typu.... uplně se mi nechce jít ani do podlouhlého psaníčka.... chjo, další dílema na světě :-D
Odpovědět
@serehe Hlavně ne pompadůrku proboha. Vypadá to jako pytlík na bačkory, je to nevkusné a out. Ta druhá kabelka, co máš na obrázku, je super, naprosto odpovídající akci i typu šatů. Já jsem kabelku měla, ale při obřadu a focení mi ji hlídala kamarádka, a při hostině jsem ji měla na židli.
Odpovědět
@stastnevdana Jj, mě to taky přijde jako měšec, to určitě ne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no a to je jedna z výhod, když máte vše na jednom místě od ranních příprav až po přespání :-D nic takovýho jsem neřešila, vše bylo na pokoji :-D:-D ale ta druhá bez ucha je krásná..pompadurky se me osobne nelibi
Odpovědět
Článek se načítá
Měla jsem maličkou kabelku (do ruky) pošitou stříbrnými kamínky. Měla jsem ji doma, tak se hodila. Nic nového bych nepořizovala, stejně bych s ní nikde nechodila, že by ji u mě někdo viděl (jen vyndat třeba hřebínek nebo dojít na toaletu a zase odložit). Byla připravená v košíku s věcmi k obřadu, ani jsem si na ni nestačila vzpomenout :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky poraďte prosím kabelku ke krajkovým šatům, procházím různé eshopy a nic se mi nějak nelíbí...děkuju :-)
Odpovědět
@weruberu Já jsem si koupila krajkové malinké psaníčko v obchodě claire´s. Bývá to v obchodních centrech... a narazila jsem na to psaníčko úplně náhodou, už v období, kdy jsem zoufala, že nic k mým krajkovým šatům nesedí.
Odpovědět
Profilova fotka
@madinina jj, ten obchod znám :-) Mně právě taky přijde, že se k nim nic moc nehodí....to bude zas vybírání :-)
Odpovědět
@weruberu jo jo a já ještě měla barvu ecru, takže ani béžová a ani bílá :D to bylo teprve shánění, protože vedle všeho sněhově bílého vypadaly šaty zašle a vedle béžového sněhově bílé :D ale nakonec se povedlo.
Odpovědět
Profilova fotka
žádnou, byly by to vyhozené peníze, už bych ji nevyužila. Mobil s občankou a penězi na poplatek jsem měla v ruce, peníze a OP jsem předala před obřadem matrikářce, mobil putoval k mámě do kabelky (kapesníky měla, kdyby bylo potřeba), rtěnku mi brala kamarádka (vytvořila takovou vlastní KPZ pro nevěstu, o které jsem se dověděla až pozdě večer - nic z toho nebylo třeba)
Odpovědět
Kabelku pro mě bylo těžší vybrat než šaty :-) Pompadůrky se mi vůbec nelíbí, psaníčka pro nevěsty jsou přezdobené a pro mne "v jiném stylu" a obyč bílé psaníčko jsem nechtěla :-) Nakonec jsem našla tuto a protože budu mít rustikální svatbu u rybníka, byla to jasná volba. Bez kabelky bych asi jít nechtěla - už jen kvůli mé závislosti na pravidelné obnově parfému a rtěnky. Plus zrcátko, kapesníčky a miliarda dalších věcí, které tam nacpu, jak se tak znám ;-)
Odpovědět
@potkanice to je moc hezký, můžeš ji pak v pohodě využít i potom. Kde jsi na ni narazila ? 8-)
Odpovědět
@serehe Na aliexpresu (http://www.aliexpress.com/item/Knitte...)
Odpovědět
@potkanice Alliexpress je fakt vděčný :-)
Odpovědět
Byla tahle
Odpovědět
@baletka1 :-) Už mám nějakou dobu po svatbě a nakonec jsem kabelku nepotřebovala vůbec. Lesk na rty jsem dala do kabelky kamarádce, mobil atd. nechala na pokoji na chatě, kde se celá svatba odehrávala. Takže jsem nakonec byla ráda, že jsem neblbla a kabelku extra kvůli svatbě nepořizovala :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
tak ja tuhle z aliexpresu a je proste nadherna a prostorna vejdou se tam vsechny sminky , kapesnicky a mobil .. to nejdulezitejsi :-)
Odpovědět
.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Naše nevěsta měla např. k mátovým šatům mátové psaníčko! ;)
Odpovědět
@stastnevdana Přesně tak, taky volím pěknou elegantní kabelku.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnidend Mohla bys mi prosim poslat odkaz? Ta kabelka je krasna :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?