Je krajkové bolerko vhodné na silnější ruce?

Nechci se tím nikoho dotknout, ale připadá mi, že krajková bolerka s obtaženými rukávy silnějším pažím moc nelichotí. Aspoň mi to tak podle některých fotek přijde. Je to tak nebo se mi to jen zdá ?
Odpovědět
@cabuz Souhlasím, jen nevím, proč kvůli tomu zakládáš diskuzi. :)
Odpovědět
@simone5 kamarádka si ho právě chce objednat z ebaye, ale já se jí to snažím rozmluvit. A co tedy sluší silnějším pazim? Když je mermomocí chce mít schované?
Odpovědět
Krásné jsou volnější rukávky, bez pevného okraje, který by paži obepnul. Každopádně by mělo být alespoň všité do šatů, v žádném případě ne jako samotné bolerko. Bolerka nejsou lichotivá, odstávají jak vzadu, tak i u krku. Já mám také silnější paže a nechávám si šít šaty s prodlouženým rukávkem (ne krajkové). Chci pod šaty pevnou podprsenku, protože v šatech bez ramínek mi i s pevným korzetem prsa trochu povolí. Taky v nich postava vypadá delší.
Odpovědět
@cabuz Mně se zdá, že silné ruce stejně nic extra nezamaskuje a nahé jsou nejhorší. To raději to bolerko, než nic.
Odpovědět
@cabuz No, mně osobně přijde lepší je mít nahé, než obepnuté bolerkem, který je jen zvýrazní. Co by mělo pomoci je kvalitní podprsenka, raději ne korzetové šaty, ale buď se silnějšími ramínky kolem krku, nebo kolem hrudi to mít zakryté. Rukávy nejlépe volnější a aby byly součástí šatů, třeba viz obrázky.
Odpovědět
@cabuz Zapomněla jsem na ty obrázky :-D :
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?