Jaký věneček k těmto šatům ?

Ahoj holky, prosím ráda bych slyšela váš názor. Dokážete si k těmto šatům představit rozpuštěné, navlněné blond vlasy s věnečkem ( místo závoje)? Po případně jaký věneček by se k těmto šatům hodil? Mockrát děkuji za rady/nápady. :)
Odpovědět
Ja bych k temto spise nez venecek treba celenku s zivymi kvety. Na venecek mi prijdou ty saty moc zdobene ve vrchu ☺
Odpovědět
Věneček se mi k těmto honosným šatům nehodí. Pokud nechceš závoj, tak doporučuji nějaký šperk do účesu.
Odpovědět
Taky si k nim klasický věneček moc neumím představit... Ale koukni na Tiarra na nějaký z perel nebo kamínků (já jsem taky takový podobný měla) :-)
Odpovědět
K tomuto stylu šatů se věneček absolutně nehodí.
Odpovědět
Profilova fotka
Naprostý souhlas se @shigella - mimochodem hrozně ti to na těch svatebních fotkách sluší! Věneček si představit neumím, ale tiara by byla skvělá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Věneček ne, dala bych spíš ozdobu s perličkami.
Odpovědět
Krasny saty! Prave proto bych k nim nechala udelat nejaky volnejsi drdol, aby vynikly. Podle me venecek s rospustenymu vlasy se k nim moc nehodi. Hned jak tam ten krajkovej zivutek, tak je to takovy 'vznesenejsi'.
Odpovědět
Takhle to nevypadá, že by se věneček s rozpuštěnými vlasy hodil, ale možná to dělá i stylizace fotky? Myslím, pokud ty šaty na sobě bude mít normální žena, ne modelka na fotce, jiná póza, jiné prostředí, třeba by to vypadalo úplně jinak, být tebou tak to prostě vyzkouším.
Odpovědět
Tady je třeba příklad z inspirace Svatební šaty tady na beremese, jak podobné šaty můžou s věnečkem a blond rozpuštěnými vlasy vypadat... http://www.beremese.cz/blog/kikina_k/...
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě klidně, ale ne obyč věneček, ale třeba křišťálovou tiaru. Něco jako jsem měla na svatbě já, doporučuju věci od jitkita na fleru ;-)
Odpovědět
Holky moc děkuji za rady, otevřeli jste mi oči...po rozhlednu se po jiných šatech, chcu takový trošinku rustikální styl svatby, kdy ženich bude mít motýlka a kšandy ale já věneček, ale zároveň se mi líbí tyto "vznešené šaty", pletou se mi tu dva odlišný styly.... :-| :-( :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?