Jak shánět doplňky ke svatebním šatům?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat které už máte zkušenost, kdy a jak se shání např. závoj a další doplňky k šatům. Šaty mám z půjčovny a jen nafocené, ale třeba konkrétně závoj shánět jinde a bez vyzkoušení k šatům mi přijde jako kupovat zajíce v pytli... u šperků je to samozřejmě mnohem snazší, ale nejradši bych si ty šaty nosila s sebou :-) A chodíte si šaty zkoušet i průběžně, nebo jen rezervace a pak až předsvatební úpravy? Děkuju! ;-)
Odpovědět
Já jsem prošla tolik salonu, až si je nechám ušít. Kalkulace je 3500,-, což je jako půjčení. Závoj i bižu jsem jako fotku poslala na http://svatba-stylove.cz/kontakty.html a oni našli a poslali možnosti. Kupovala jsem tam dekorace, tak to pro mě udělali. Dělají totiž i svatby na míru. Jsou vážně super.... Myslím si, že není nezbytný vidět to na živo...zatím mám dobrou zkušenost.
Odpovědět
@radiik24 proboha proč to sháníš, já odcházela ze salonu, kde jsem si půjčovala šaty a měla jsem vše komplet, závoj, bižuterii. Běž do nějakého pořádného salonu, kde ti nabídnou všechno
Odpovědět
@radiik24 souhlasím s Luuucií - v každém salonu mají k šatům i doplňky - závoje, bolerka doplňky a většinou i spodní prádlo. Navíc ti tam i poradí, co se ke kterým šatům hodí.
Odpovědět
Profilova fotka
@radiik24 co to bylo za salon? To tam nemají další věci|? Já myslím, že většina z nevěst, co si šaty půjčují, tak vyberou všechno při jednom v tom daném salonu. Já si vybrala šaty, bolerko, spodnici, závoj, bižuterii při jedné návštěvě, jen jsem to pak při další trochu pozměnila a šaty nakonec koupila. Ale nabízeli mi tam i prádlo, punčochy, boty, kabelky, dekorace na hostinu, auta, atd... ale to už jsme měli.
Odpovědět
Salon mám dobrej, mají tam "všechno", ale chtěla jsem se podívat po jiných možnostech. Přeci jen se vdávám poprvé :-D navíc šperky nechci bižu, chci si je pak nechat a aby mi vydržely. A o závoji mám také jiné představy-obyč závoje se mi moc nelíbí, to bych radši květinu-kterou mi tedy v salonu nenabídli - ne v barvě mých šatů. Mám letošní model a nejsou k tomu ještě asi moc vybavení :-( ale děkuju všem za názory!
Odpovědět
Je blbost shánět doplňky po všech čertech, měla bys to vyzkoušet přímo k šatům a to můžeš leda v salonu. A jestli tam nemají doplňky k šatům, které nabízejí, tak to není dobrý salon :-S
Odpovědět
@radiik24 taky nejsem zastánce toho, půjčovat si vše v jednom salonu. Mě se to tam prostě ve zkratce nelíbílo...Boty, bižuterie-vše bylo divné a to jsem oběhla hodně dobrých salonů... Myslím, že není problém vybírat si závoj bez šatů, pokud sis k šatům už nějaké typy závojů zkoušela, abys věděla jestli chceš španělský, lemovaný nebo jen střižený apod. Pak si ho klidně můžeš nechat udělat u modistky (což je podle mě nejlepší, udělá ti to jak chceš ty) nebo koupit kdekoliv jinde, tady na bazaru si člověk taky vybere. Jestli jsi ze severu Čech, tak v Mostě v Deltě je prý šikovná modistka, nechám si taky u ní dělat závoj. Barvu trefíš, těch možností v tomhle zas tolik není... S tím zbytkem hodně může pomoct fler a když tam nenajdeš úplně to svoje, tak enní problém se s prodejcem dohodnout, co bys chtěla. I ohledně šperků i pokud bys chtěla variaci "obyč" swarovského na stříbře nebo i šperk s velkým "Š" :-) to platí i ohledně kytky do vlasů. A nebo pak ebay.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky byla v jednom hodně oblíbeným salonu v Praze a když sem koukala co tam na mě navlékly za boty při zkoušení,tak jsem se zděsila...bižu sem si tam ani nevšimla,ale jelikož se mi nelíbí jen tak nějaká,myslím že bych si taky nevybrala...závoj vzhledem k šatům je jednoduchá záležitost, takže po tom bych se klidně poohlídla někde jinde i :)
Odpovědět
Profilova fotka
No já když jsem viděla, co za věci nabízejí k šatům ve svatebních salonech, tak mi to přišlo dost tristní. Boty všechny hnusné, většina okrajkovaná nebo s kilometr dlouhou špičkou, které bych nechtěla ani zadarmo natož za ty ceny, co tam měli:) Já jsem chtěla barevné boty, ty teda ani nečekám, že by měli, ale nevybrala bych si tam ani z bílých. Co se týká doplńků, měla jsem jasno, že chci pouze perly a nikdy v salonech sjem nenarazila na možnost si je vypůjčit. Stejně bych to nevyužila, ale přijde mi, že nabízejí ve valné většině jen štrasové věci nebo něco navlečené na nylonových lankách:). Závoje jsou v salonech Ok, spodnice taky. Spodní prádlo (svatební tanga :-D ) jsem si koupila v normální obchodu s prádlem, to jsem nějak neřešila:) Já jsem v salonu byla jen zkoušet koupené boty, jestli nebudou moc vysoké k šatům, protože šaty nešly prodloužit, jinak jsem to vybrala prostě podle oka a citu sama:)
Odpovědět
pořád říkám, že je nutné jít do pořádného salonu a najdeš tam vše včetně pěkných bot. Souhlasím, že většina salonu moc doplňků nemá ale já měla štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuuciee To by mě zajímalo, v kterém salónu jsi sehnala boty, protože já musím souhlasit se všemi, že zrovna tohle bylo ve všech salónech, ve kterých jsem byla, šílené :-S A to jsem nechtěla nic extra.
Odpovědět
@makovaapanenka já měla vše z mostu z delty, bot tam měli asi 15 druhů ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?