Inspirace a rady na svatbu 25.6.22

Profilova fotka
hoj, jmenuji se Kristýna. Svatbu budu mít na konci června. Když to všechno vyjde tak datum by mělo být 25.6.22. Na svatbě plánujeme mít cca 50 hostů. Prosím o rady ( fotky) předem děkuji za tipy 🙂 Zajímala by mne dekorace v této barevné kombinaci ,,žlutá, červená a bílá,, Dále -Pánský oblek v hořčicové barvě - Jaké zákusky na hostinu ? A kolik s kolackama se počítá 🙂 Jakou kytku svatební cca do 500,- Děkuji
Odpovědět
Ahoj, když budeš trochu patrát v diskuzích, najdeš tu odpovědi téměř na vše. Na takhle obecné otázky se nedá v podstatě odpovedět. Kde bude svatba? V jakém stylu? Jaký budeš mít typ šatů? Budete mít dort, nebo jen sweetbar? Jakým způsobem chcete koláčky podávat? To vše je potřeba zohlednit i v případě tak jednoduché otázky, jako “kolik koláčků”.
Odpovědět
Profilova fotka
@rraadka svatba bude v soukromém kempu na louce u vody. Šaty budou princeznovské(viz foto) styl svatby bude decentní v barvách žluté, červené a bíle. bude 3 patrový dort. V plánu mám i linecké a perníčky,kremrole,medovník a slané šneky.
Odpovědět
@kiki_svitilova Hm… Díky za vyjasnění 😄 Hlavně co se decentní svatby týče. Můj point ale směřoval k tomu, že když tvé otázky budou užší a nadpisy diskuzí jasnější, máš mnohem větší šanci, že ti někdo zasvěcený relevantně poradí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?