Hodí se tato kabelka ke svatebním šatům?

Ahoj, koupila jsem si tuto kabelku ke svatebním šatům, ale teď váhám - hodí se? A taky, využiji kabelku? co jste v ní na svatbě měly? Nebyla úplně levná a k jiným než svatebním šatům ji asi nevyužiji. Navíc má ty kamínky uchycené malinkými zoubky, které se určitě o šaty rády uchytí. Tak přemýšlím, zda ji nevrátím, ale abych pak nelitovala :( Poradíte? ;-) (Omlouvám se za kvalitu fotky, šaty jsou v barvě Ivory)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kabelka je krásná a nezdá se mi, že by se nehodila k šatům, ale nějak si nedovedu představit, že na své svatbě budu s sebou tahat svoji kabelku, byť malinkatou. Pevně věřím, že svědkyně se chopí své úlohy mi s tímto pomoci a kabelku si vezme jednu svojí, do které se dají i věci, které bych mohla potřebovat. Zbytek se dá k mamince nebo drůžičkám. Navíc se mi to moc nelíbí na nevěstách, když s sebou tahají kabelku, respektive pompadurku, úplně to kazí dojem z šatů, ale je to jen můj názor....tahle kabelka je fakt super, využila bych ji i na plesy, takže bych si ji ponechala, být to na mě :)
Odpovědět
já kabelku neměla ani jsem o ní vůbec neuvažovala. V jedné ruce se drží stejně skoro pořád kytka a druhá se buď stará o vlečku /tu jsem naštěstí nechtěla :-)) / nebo pak se jde se ženichem, na focení se taky nehodí, na hostině taky není třeba. Já měla "nezbytnosti" - mobil, peněženku, u rodičů. Ale jinak sama o sobě je tahle kabelka moc hezká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela pompadurku je lepsi vypada lepe nez kabelka:-)A vyuzila jsem ji:-) Svedkyne si fotila obsah kdyz tam zblikla imodium :-D A dalsi,ne vzdy je svedkyne s vami.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.fler.cz/zbozi/smetanova-po...
Odpovědět
Měla jsem pompadurku, v ní zapůjčenou rtěnku se štětečkem od vizážistky, kapesník a asi ještě nějaké drobnosti, to už si nepamatuji. :) Nepřekážela mi, protože se dala jednoduše zavěsit na ruku. Kabelka je hezká, ale ke svatebním šatům mi nejde, navíc jak píšeš, může ti o šaty drhnout, a to by mohlo být nejen nepříjemné, ale mohlo by to nadělat víc škody, než užitku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, kabelka je moc pěkná, ale myslím, že je nepraktická. Opravdu nejlepší je pompadůrka, kterou si pověsíte na zápěstí. Kabelka na rameni bude překážet, pokud si jí ponesete sama teda...Budete držet kytici, kytice od svatebčanů. V pompadůrce se většinou nosí občanský průkaz, lesk na rty, řasenka, kapesníčky a třeba jiné drobnosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já neměla ani kabelku ani pompadůrku a ani jsem jí nějak nepostrádala, vše potřebné měla u sebe mamka a svědkyně :)
Odpovědět
asi to dopadne tak, ze kabelku vratim...premyslela jsem nad komentari, asi bude zbytecne ji u sebe mit (teda k obradu bych si ji nebrala, ale myslela jsem pak) Jen nevim, kam si dam papirek se svatebnim slibem, kdyz nad tim premyslim, protoze to urcite nereknu sama a zpameti...ale v kabelce by mi byl stejne ku nicemu...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslí, že ani kabelka ani pompadurka není u nevěsty třeba. Vše potřebné si dejte do kabelky člověka, kteý bude celOu dobu s vámi, třeba svědkyne. A podle mého mínění to ani není u nevěst hezké, že jí něco "bimbá" na zápěstí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
Ufff, svatební dekorace už mám, sehnala jsem je z druhé ruky. Plánuju svatbu a víc než dekorace teď řeším módní doplňky. Vdávala jste se některá s kabelkou? Kam jste si daly všechny věci – kapesníčky, mobil, rtěnku? Mám hodně nadčasovou bílou kabelku, kterou jsem pořídila na https://www.verlein.cz, tu bych si mohla vzít i na vlastní svatbu. Koneckonců už toho se mnou prožila hodně. Nosím ji totiž pořád! I na prvním rande jsem ji měla. Nemůže někdo poradit, jaké doplňky ke svatebním šatům? Díky moc všem za užitečné rady!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?