Doplňky popř. účes k těmto šatům

Ahoj, nevěsty, :-) poradíte mi prosím vhodné doplňky k těmto šatům (viz příloha)? Nejsou čistě bílé, spíš krémové, ivory. Šly byste do stříbrné? A účes? Svatbu máme 1. července, takže podle mě bude vhodný spíš drdol (viz příloha), když by bylo vedro, s rozpuštěnými vlasy bych se asi upekla... A boty béžové? Díky za tipy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jste i hodne podobny typ mé loňské nevěstě a vybrala jste si i podobný uces, šaty i pásek :). určitě bych sla do drdolu bud dolu ke strane, nebo dolu vzadu doplněny o živou květinu nebo strasový šperk. pokud budete mit tento pasek, tak budete mit bizuterii ktera musi k ozdobě na pásku ladit- Tzn stříbrný stras s perlickami, nebo jedno z toho.. Ale spis bych sla do výraznějších nausnic bez nahrdelniku (šaty jsou samy o sobe krasne a bohaté zdobené). Foto me nevěsty vam zasílám do zpravy, aby fotografii nemohl nikdo dal šířit). Mohu Vám nabídnout jak zbozi ze sveho obchudku (od bižuterie, svatebních čelenek, hrebinku, po zakazkovou výrobu dekoraci na auto, svatební strom, kniha hostů, organzy, balonky, vývazky, podvazky a mnoho dalšího) tak liceni a uces a navic kdyz byste si vybrala liceni nebo uces tak mam pro sve klienty slevu 10% na zbozi z obchudku :). Preji hezky den, Alice LA DEKOR
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za reakci, budu se podle toho řídit. :) Kadeřnici už mám, spíš jen tak čerpám inspiraci, ale každopádně děkuji, ohledně ostatního zboží se k Vám podívám.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@hojdas dobrý den☺️, určitě se podívejte spíš na stránky na Facebooku, tam zakázkovou výrobu aktualizuji častěji😊. Jen pokud byste se rozmyslela s líčením, tak si termín rezervujte co nejdříve, třeba květen a polovinu června už mám obsazené :). Hezký den, Alice LA DEKOR
Odpovědět
Profilova fotka
Vlasy jsou k šatům podle mě super. Taky mám šaty z větší sukní a k tomu chci takový volny drdol. Vypadá to slavnostněji. A do jaké barvy budeš mít kytici? Já do růžova a chci růžové boty. A pokud jsou šaty do ivory volila bych bud úplně jinou barvu, nebo krémové. A tím, že jak koukám tak v pase jsou ozdoby do stříbrna? Tak bych pak volíla stříbrnou, ať se to s tím nebije.
Odpovědět
@clarkaa Ahojky, kytici budu mít jen červené růže s trochou nevěstina závoje a k tomu červené lodičky :) Ten pásek asi mít nebudu, byl na mě příliš zdobený, budu mít asi jen saténovou stuhu nebo nic. Jinak do vlasů jsem se rozhodla dát nevěstin závoj (když ho budu mít i v té kytičce) a asi jen výrazné náušnice - stříbné. :) Myslím, že další bižu (náhrdelník) by bylo už moc. Co myslíš?
Odpovědět
Profilova fotka
@hojdas ja si davam taky jen nausnice a ozdobu do vlasu. A jestli budes mit vyraznejsi nausnice tak by se na krk uz nic nehodilo. Tak to bude moc hezke. A ty boty budou super si myslim. Vetsina bilych bot se mi nelibi a ty barevne to vzdy ozivi.a mozna i bez stuhy, mozna by te tak presekla opticky. A bez te to hezky proslouzi.
Odpovědět
@clarkaa Jojo, mám to stejně, bílé se mi také zrovna nelíbí a hlavně bych je pak už asi neunosila, barevné určitě ano. Tak ještě uvidím jak to s tou stužkou bude vypadat... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?