Doplňky ke svatebním šatům, jak je sladit a jaké vybrat?

Profilova fotka
Ahoj, uvítala bych Vaše rady a názory, jak sladit a jaké vybrat doplňky. Budu mít krátký tylový nezdobený závoj a co se týče bolerka, chtěla bych styl viz foto (ještě ho teda nemám), jiná se mi nelíbí. Přemýšlím ale, jaké zvolit šperky - jestli perličky nebo třeba nějaký kámen.. šperky moc nenosím, tak se v tom příliš nevyznám.. :-) Nebo by jste už šperk nevolily žádný?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj helen :) volila bych stejně jako modelky na fotkách - tedy výrazné náušnice (klidně i perly, záleží co máš ráda), ale na krk už bych nic nedávala - krajka je krásně výrazná sama o sobě.
Odpovědět
Ahoj, já bych volila spíš jen naušnice a na krk buď nic, nebo jen něco jemného. Osobně bych k tvým šatům už nedávala to krajkové bolerko. Šaty už mají krajkové zdobení a když přes ně bude ještě bolerko z jiné krajky, obávala bych se, aby se to netlouklo. Bolerko je teda nádherný :-) , ale podle mě se hodí spíš k šatům, které nejsou zdobené krajkou (viz ty na obrázcích s bolerkem).
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, naprosto souhlasím s hanih ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih Muselo by být ze stejné krajky, to je jasné. Když mně se ale žádná jiná bolerka nelíbí a do kostela bych nějaké chtěla mít, nevím, no :) A co se týče šperků, nechci, aby to celkově působilo přeplácaně, uvědomila jsem si, že s tou sponou už by se to mohlo bít..
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít dost podobné šaty a bolerko se mi nelíbí, ramena v kostele zakryju dlouhým závojem a ze šperků volím náušnice ve stylu spony na pásku na šatech.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za všechny připomínky :)
Odpovědět
Holky pozor na perly- nosí slzy v manželství!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tonya88 Jé, tak to já pověrčivá nejsem, to jednak a navíc nějaké ty slzy v manželství určitě budou. Člověk musí počítat s tím, že přijdou problémy, protože tak to prostě v životě chodí ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj také souhlasím jen s vyraznějšími naušničkami,určite bych zbytečne nedavala nejaký šperk na krk už by to nebylo tak krasné a vznešene naopak přeplacané a jak už tu psali dámi tak bych volila místo bolera delší zavoj co ti zakreje ramínka.Také jsem řešila co přez ruce mam paže z prace moc namakana a v šatech bez rukavku to vypada jak kdybych mela ruce Vandama :-D Tak mi poradili but delší závoj nebo lehky šal jen přez ruce
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
jeeeee prosiiiiiim kde jste pujcila ty nadherne saty nebo koupila prosiiiiiiim :D :D :D dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?