Co k těmto šatům?

Profilova fotka
Potřebuji poradit! Ženy, jaké byste k mým šatům volily doplňky? Mám svatbu na začátku června, ale v kostele, tak si myslím, že bolerko je dobré mít nachystané (kvůli teplotě v kostele).. a na začátku června může být i 10°C, ale také 30°C že... Máte nějaké dobré typy, kde sehnat pěkné obyčejné hladké bolerko? A jinak... dnes mi můj milý koupil štrasový náhrdelník s naušnicemi (omlouvám se, lepší foto nemám) a já chtěla do vlasů štrasovou čelenku.. mimochodem mám dlouhé hnědé vlasy a chci je mít jen navlněné a rozpuštěné.. a do nich jen dát tu čelenku... Tak se chci zeptat, jestli to nebude moc? Opravdu mám velké dilema.. nevím, jestli dát jen zdobnější čelenku a náhrdelník nedávat, nebo dát náhrdelník a čelenku jen jednoduchou... a nebo španělský závoj? Hodil by se k šatům??? Já opravdu nevím... nejraděj bych si dala všechno :-D ale chci, aby to mělo vkus, nebylo to přeplácané a hlavně abych byla neuvěřitelně romantická :-D 8-) ženy, prosím, RAĎTE!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja by som si k tymto satam nedavavala nahrdelnik - su krasne zdobene na vrchu (korzet), skor nejake vyrazne nausnice a ked chces tak tu celenku do vlasov :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pigo Mě se k tomu naopak ten náhrdelník líbí :) Taky budu mít rozpuštené vlasy, náhrdelník,korunku a i závoj..má to tady hodně nevěst a mají podobný typ korzetu, i já :)
Odpovědět
Profilova fotka
jakmile se dostanu domů k šatům, vyfotím se i s náhrdelníkem... a foto sem přidám.. ale opravdu spíš přemýšlím o té čelence.. ale mám z toho trošku strach, chtěla bych nějakou zdobnější, ale ráda bych si nějaké vyzkoušela.. nevíte, kde by to šlo?? Moc se mi líbí tento styl (bohužel bez perel - perly mám vlastně zakázané - neptejte se proč) http://www.etsy.com/shop/LavenderByJu... tady semi moc líbí i náramky, ale mám strach o šaty.. že bych nějak tím náramkem mohla zadrhávat... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@pigo mne by sa hodilo k tomu skor niečo jemnejšie skor toto set++kabátik :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Som za masivne (velke) visiace nausnice bez nahrdelnika. A bolerko urcite jednoduche aby sa nebilos tym cipkovanym korzetom ;-)
Odpovědět
@pigo K těm šatům by bylo velice nádherné jak ti poslala @nevestickalulu. Ty skleněné kytičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mi se ty kyticky prave moc nelibi... :-| asi bych je musela aspon videt nazivo.. nejlip si to vyzkouset i se satama.. ale spis by me zajimalo, jestli se k temto satum hodi i ten dlouhy zavoj... spanelsky... ale.. chci mit rozpustene jen navlnene vlasy, tak na zavoj asi kaslu... a to chlupate bolerko je na leto asi zbytecne, ne? Sice je nadherne, to ano, ale.. spis se priklanim k nazoru slecny "kakauko10", spis jednoduche bolerko.. jen kdyby nahodou byla v kostele zima.. :-) ale jeste... co do vlasu? Kdyz by byly jen nausnice, nejake vetsi, aby byly v rozpustenych vlasech videt, tak.. do vlasu celenku? Korunku asi nee, ze.. nebo celenku z kvetin? Vubec neviiim.. :-S
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?