Brýle se mi nehodí ke svatebním šatům, co mám dělat?

=-) Prosím o Váš názor - nosím brýle x-) . Jedny mám fialové (v téže barvičce též plánujeme svatbu) a druhé černé. Oboje jsou však hodně výrazné a k šatům (mám vybrané ve "šampaňském" odstínu) se moc nehodí ;-( . Kontaktní čéočky nechci a při jejich aplikaci bych si asi vypíchla oko ;-) :-( Co mám dělat? :-S Mám si pořídit nové a decentnější brýle? Není to zbytečná investice? DĚKUJI ZA RADU A NÁZOR!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak myslím, že toto je hlavně tvoje rozhodnutí, protože ty máš ty brýle na nose. Z toho co píšeš, to vypadá, že se se svými brýlemi (které máš) necítíš dobře a sama si myslíš, že se k šatům nehodí. Musíš se rozhodnout, zda tedy chceš zainvestovat do dalších brýlí, jemnějších nebo prostě své "překousneš". Já volím čočky, které právě občasně nosím kvůli speciálním příležitostem, ale chápu, že je každý nesnese ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prostě, zda to je či není zbytečná investice se prostě odvíjí jen a jen od tebe. Kdybych nemohla nosit čočky, tak pro mě by to zbytečná investice nebyla, protože mám též výraznější brýle (které moc ráda nosím), ale prostě na svatbu by se mi nehodily ;-). V tomto případě má prostě každý svůj názor. Moje kamarádka to např. vůbec neřešila a vzala si svoje brýle. Je to hodně individuální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já taky nosím brýle a jiné 100% pořizovat v nejbližších dvou letech nebudu (jen v případě rozbití). Brýle mám výrazné, vínovo-černé. vyřešila jsem to tak, že ženich bude mít vínovou kravatu a já podobně barevnou kytici, takže se to spolu s bílými šaty nebude moc bít, možná to bude i ladit :o)
Odpovědět
tak já měla jemné brýle x let a chtělo to změnu a svatba byla dobrý důvod, tak jsme měla černé brýle se žlutým vnitřkem :-) a navíc jsem od přírody dost bledá až bílá a měla jsem bílé šatičky a musím říct, že jsem dělala skvěle, že jsem měla tak výrazné brýle, neboj se toho, ono i líčení udělá hodně
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?