Balíky slámy místo židlí (alergie a další negativní vlivy)

Ahojky, nemáte někdo zkušenost s balíky slámy na obřad, příp. je pak využít na hostině v zahradě k sezení? Není problém třeba s alergiky, nebo že by v tom byl prach, příp. třeba myši? Chceme je využít, ty malé hranaté, ale nemám s nimi zkušenost a bojím se, aby nepřinesly víc škody než užitku :-( Děkuju za jakoukoliv radu!
Odpovědět
I jako silný alergik bych sezení zvládla. Nicméně nevím, k čemu je to dobré, kromě toho, že to vypadá moc pěkně na fotkách. Pohodlné to asi moc nebude, jen s tím bude starost.
Odpovědět
Alergie bych se teda bála, navíc mi to nepřijde moc pohodlné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme podobný balíky slámy u místa, kde jsme měli svatbu. Chtěla jsem se na tom vyfotit. Je to nestabilní, ne moc pohodlný, kouše to, leze z toho různý hmyz :-D Na obřad celkem ok, ale na hostinu podle mě dost nevhodný z důvodu výše uvedenýho ;-)
Odpovědět
další problém je, ze bud zakryt cele, nebo si to to roztrha polovina silonky- coz ale prijdes o efekt baliku slamy... stabilni celkem jsou- pokud se polozi sirokou stranou dolu, ale problém je- ZE JSOU NIZKE!! a starsim lidem (i rodicum) se z toho blbe zveda... takze ne...
Odpovědět
a btw. další věci je, ze i přes latku nahore, to dost kouse do zadnice :D
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybych někdy přišla na svatbu a chtěli mě posadit na balíky slámy, tak snad radši odejdu. Jako silný alergik nemůžu se slámou vůbec přijít do kontaktu. Je mi pak zle třeba půl dne, pořád kýchám a teče mi z očí a nejde s tím vůbec nic udělat. Prostě to musí přejít. Vezmi sem, že někdo z vašich hostů bude taky takhle alergický (a v dnešní době je to bohužel pravděpodobnější než že nebude) - bude ti celý obřad kýchat nebo bude muset odejít... On bude mít zkažený minimálně půlden a vás by to asi taky mrzelo. A poslouchat kýchání během obřadu taky nic moc. Jestli můžu poradit, tak se to fakt vykašlete. Vypadá to moc hezky (alespoň mě se ty obrázky líbí moc), ale z pohledu alergika fakt ne... @heeduska
Odpovědět
ou, tak to jsem nečekala, že by s tím měl každý jen špatné zkušenosti.... :-( ještě máme čas na promyšlení, takže moc děkuju za příspěvky :-)
Odpovědět
@heeduska tak nejde o to, ze s tim mam spatne zkusenosti, ale kone mam, takze si dovedu odvodit co všechno slama prinasi..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
holky, co dát na baliky slamy za deku nebo neco aby to bylo dobre na tech pár minutek k sezeni ?
Odpovědět
my měli uvázaná bílá prostěradla
Odpovědět
Já bych do toho nešla už jen proto, že by mi nestálo mít tolik starostí (viz výše) jen pro pár fotek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yurika33 Koupila bych ty nejlevnější deky v Ikea (momentálně mají šedou za 49Kč nebo bílou POLARVIDE za 99kč) a přeložila je (mezi to nebo pod bych se nebála strčit i třeba karton) ať je to silnější. Jedna deka by měla vyjít na jeden balík slámy.Pak existují ještě podsedáky, ale pokud je máš kupovat, tak je to docela investice a je otázkou, zda bys to po svatbě prodala...
Odpovědět
Článek se načítá
@simone5 a mně to za to stálo :-) Navíc bylo super, že si mohlo sednout opravdu hodně lidí, pro nejbližší rodinu jsme měli samozřejmě židle.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem našla tohle :-) Jsou to takové ty obyč koberečky za pár korun... @yurika33
Odpovědět
@sierral děkuji za tip ;)
Odpovědět
@heeduska Tak to je nejdůležitější. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?