Zážitek jako dárek

Zdravím všechny :) Jaké máte názory na svatební dar ve formě zážitkového balíčku? Myslím si, že je to hodně zajímavé, ale nemám zatím s takovými dary žádné zkušenosti. Představuju si například den strávený v přírodě, něco jako agroturistiku (né skok padákem a podobně). Velmi se mi líbí tohle - http://www.mejtesvojihlavu.cz/jednode... Co na to říkáte? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciet92 Já osobně mám zážitkové balíčky ráda, ale záleží na typu zážitku. Tenhle by mně osobně udělal radost, ale třeba péče o zvířata někde na farmě ne. Záleží na vkusu obdarovaných, někdo poukazy vyloženě nesnáší. Pokud si tedy nejsi jistá, jestli by se to novomanželům líbilo, raději bych zkusila popřemýšlet nad něčím jiným, co by si skutečně užili a ocenili.
Odpovědět
Nic proti zážitkům, ale hodně záleží na tom, pro koho jsou určené... Mě dát někdo třeba seskok padákem /všimla jsem si, že píšeš, že přímo toto nemyslíš, ale obecně.../, tak padnu do mdlob a poukaz buď předám dál, nebo nechám propadnout. Ohledně toho agrozážitku - opět záleží, jestli by ho dotyčný uvítal - pokud ano, tak není problém. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli třeba let vrtulníkem :))
Odpovědět
rozhodne nedoporucuji buggy sedlcany... tem by to meli zakazat.. mame uz pul rok voucher na ktery nam stale rusi terminy..
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit, že adrenalinový zážitek je pro pár to nejlepší. Je to pro pár něco jiné. Farma apod.. bych vybrala spíše na jiné příležitosti. Ale hodně záleží na páru
Odpovědět
Mne sa zazitky pacia. My milujeme vino a dostali sme ochutnavku vin, lenze ja som tehotna :) takze to budeme vymienat. Moj tip - zistit, ci je moznost,aby si obdarovany zazitok vymenil.
Odpovědět
Za me, kdyz zazitek, tak nikdy pres agenturu. Lepe vymyslet neco sam a zorganizovat primo na miru. A zohlednit moznosti dotycneho - zdravotni, volno v praci, finance... Je blbost dat nekomu zazitek, kde si bude muset vzit dovolenou a jeste si bude hradit cestu buhvi kam. Zrovna tak pozor na smlouvy u jizd luxusnimi auty, to je opravdu neprijemny chytak...
Odpovědět
@kacenkakaca Jů, jaktože je to chyták?
Odpovědět
@simone5 Obvykle je tam spoluúčast při nehodě. Když k tomu pripocitam fakt, že tato auta se chovají jinak než běžná auta, jezdí se s nimi i v provozu a samozřejmě rychle, tak je to docela nepěkná kombinace. A ono hradit 5% třeba z hodnoty Ferrari, to není zrovna málo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?