Svatební dar - servírovací sada na dort???

Ahoj, rády bychom s kamarádkami darovaly našim známým nějaký originální svatební dar, aby měli na svatbu památku. Při procházení na internetu jsem našla "Servírovací sadu na dort" (http://minova-noze.cz/serie-nozu/luxu...). Přišlo mi to hezký, protože by tím mohli rovnou krájet a servírovat dort a pak to mít i jako památku. Jaký máte na to názor? A nemáte s něčím podobným zkušenosti? Díky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@muf20 Ahoj, hele nevim, jakyho zamereni jsou tvoji znami nebo ty sama, ale me by treba takovej darek prisel divnej. Nadobi si koupit muzu sama, jak casto mam doma dort, kterej potrebuju krajet a tak. A vzpomenout si na kamosku pokazdy, kdyz pacham cokoladovy a slehackovy obzerstvi? :D Ja ti nevim :D
Odpovědět
@muf20 Mně to taky přijde dost zvláštní....Já mému kamarádovi dala svatební skleničky s datem svatby a jmény. Byl to velký úspěch ;-)
Odpovědět
No, na svatbe budou mit jiste cim krajet a servirovat a potom se jim to bude valet doma? Pokud se manzele nejak aktivne nevenuji dortum, tak mi to pripada hodne mimo...
Odpovědět
No, oni mívají často návštěvy, tak mi přišlo, že by využili i při krájení pochutin hostům. Ještě se nad tím zamyslím, ale oba jsou velcí kuchaři a myslím, že by to využili.
Odpovědět
Profilova fotka
@muf20 Já jsem obrovskej kuchař, ale třeba sladký nepeču vůbec. Tohle je fakt takovej dar nedar, vyprdla bych se na to. A koneckonců na ty skleničky taky. Oboje je to hrozně neosobní a bez nápadu.
Odpovědět
Tak mě to zas tak úplně špatný nápad nepřijde ;-) Já servírovací lopatku používám, právě když jsou návštěvy, tak na zákusky, které se špatně berou rukou a na dorty určitě. Přijde mi to jako taková hezká "starosvětská" součást domácnosti.... A navíc využitelná. Vždyť budou slavit s dortem minimálně dvakrát do roka narozeniny, svátky, až budou mít děti tak ještě častěji ;-) Mně osobně se zrovna tahle sada moc nelíbí, ale to neznamená, že jim se líbit nemůže. Já bych si pod označením "luxusní" představila spíš třeba stříbro, i něco starožitného... A dala bych jim tam třeba vyrít decentní iniciály ;-) (ale to už je opravdu jen můj osobní vkus)
Odpovědět
Pokud by to měli použít na svatební dort, muselo by se jim to včas nějak přistrčit, protože dary asi ještě nebudou mít rozbalené... Ale aby to nedopadlo jak v Pelíškách :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mne to originalni neprijde, prijde mi to akorat zbytecnost do baraku. My varime denne, pecem taky relatine casto,ale tohle by me asi nenadchlo. Ovsem pokud vis,ze z toho budou stestim bez sebe pak jim to kup ;-)
Odpovědět
No mrkla jsem na cenu a musím říct, že hodně záleží, komu takový dárek kupuješ. Osobně by mě třeba piclo, kdybych měla doma tak drahou servírovací sadu a přitom bych věděla, že za stejné peníze bych si pořídila něco lepšího dle svého vkusu. Takže být na Tvém místě, koupila bych nějakou levnější a zbytek jim dala do obálky na domácnost. Ale nevím jaké nevěsta zadala instrukce. Dali Vám nějaké info, jestli chtějí peníze nebo věcné dary?
Odpovědět
@4lucky4 Ty jo, ta cena je fakt šílená! Tak to bych se fakt poohlídla po něčem jiném... Myslím ale, že nevěstu nepicne, protože jí ani ve snu nenapadne, že by to mohlo stát tolik peněz :-D
Odpovědět
Tak rozhodnuto, koupeno. Těším se, až sada přijde. Ukázali jsme ženichovy a ten byl nadšen, mají rádi luxus a asi to k nim opravdu patří. A děkuji za komentáře!
Odpovědět
Profilova fotka
Ted jsem koukla na cenu a malem me omylo. Rekla bych ze jen cena je luxus,cenu dle provedeni bych odhadla tak do 500 :-D Tak snad se jim bude libit..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pět litrů za takovou chujovinu?? Tyyy brdo :) :) no ale jestli se to ženichovi líbí...tak snad jim to udělá radost...
Odpovědět
@lucineni tak jsou ručně malované zlatem a je to zirkonová keramika. Uvidíme, jak budou vypadat v reálu. Al :-) e ženich nadšen.
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat jojo chujovina :-D , ale snad splní, to co jsme očekávali. Ženich chce použít i na dort a fotky s ním, tak to bude mít dvojí efekt :-D
Odpovědět
Profilova fotka
je to hlavně designově brutální retro... fakt to za tu cenu nestojí - materiál možná luxusní, bohužel využitím zprzněn :-( . já sama jsem milovnice dortů a pečení, podnosy i servírovací náčiní mám ráda a mám je pěkné, ale tohle by mě teda fakt nepotěšilo.
Odpovědět
tak, toho, že je to retro se nebojím. Je to prostě Japonsko, počkám, jak přijdou, abych si udělala obrázek. Proto jsem zvolila novomanželům tento typ, mají rádi Japonsko jako celek, jejich kuchyň.....Každopádně od firmy japonskeostri.cz již nože máme, jsou kvalitní a přístup obchodu super, pán je ochotný, poradí. Tak uvidíme, kdy zásilka dorazí. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?