Svatební dar pro milovníky fantasy

Ahoj, hledám nějakou inspiraci na svatební dar pro dva milovníky fantasy a online her.. Je to úplně mimo oblast mého zájmu, nevyznám se v tom, nicméně v době, kdy jsme s kamarádkou trávili hodně času jsem měla možnost poznat, jak je to pro ni důležité. A tak přemýšlím, jakou symbolickou drobností jí udělat radost, vím, že by ji to potěšilo víc než třeba peníze (jednak roehodně nemají finanční nouzi a jednak mi přijde hloupé jí rok a půl po naší svatbě v podstatě peníze vrátit- ona nám peníze originálně darovala).. Nějak mě nic nenapadá, svatba je za pár dní, ráda bych i něco vyrobila (to by ji taky potěšilo), ale nějak jsem s nápadama v koncích.. Máte nějaký nápad?
Odpovědět
Profilova fotka
Fantasy je docela široký pojem. :-) Co třeba Pán prstenů a Hobit atd? od toho by se už dalo odrazit a poradit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
třeba najdeš nějakou inspiraci tu http://www.sberatelske-predmety.cz/in...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dost záleží na tom jaké fantasy série a jaké hry konkrétně jsou jejich oblíbené a potom jestli chceš opravdu nějaký velký dárek který využijou nebo spíš nějakou velmi osobní blbinku která potěší. Na osobní blbinku pro hráče RPG mám už teď hromadu nápadů (viz níže)*, ale pokud něco opravdového a seriózního tak to chce fakt zjistit trochu víc detailů. Je rozdíl mezi hráči World of Warcraft a hráči Starcraft. Je rozdíl mezi fanoušky Pána Prstenů a Hry o Trůny. Spousta zájmových skupin se překrývá, ale ne nezbytně. Taky je rozdíl jestli jádrem jejich zájmu je spíš literatura nebo filmy. Nebo pokud si nejsi jistá a nemáš čas zjišťovat a nechceš jim dávat peníze, co takhle poukaz? Dárkový poukaz na nákup v některém z těchto eshopů: http://uhobitu.cz/ nebo http://www.fantasyobchod.cz/ nebo http://www.drakkaria.cz/ a pokud jsou knihomolové tak poukaz na nákup knih. * Blbinky pro gamery když jsi ochotná něco sama vyrábět: Pro každého speciální měšec nebo brašnu "LEVEL UP v manželství" a v něm mít tlusté kožené rukavice (třeba svářečské) "obrň se trpělivostí": +1 na řešení každodenních problémů (permanent), šípy nebo aspoň šipky "amorův šíp lásky": použij na okamžité urovnání manželských sporů, "runa pravdy" (třeba kamínek nebo vyrytá do dřeva...): žena má vždy pravdu, +1 pro ni a -1 pro něj do každé hádky (permanent), petarda "fireball": když už s ním/s ní bude k nevydržení, plyšový dráček "strážce rodiny": ochrana domácnosti před démony (permanent), nějaké čokoládky "healing bar" nebo malé lahvičky s alkoholem "healing potion": vyléčí okamžitě 1 health point nebo 1 stamina point po útoku stresem. Ptačí brk "pero paměti": +1 v pamatování slibů (permanent). A tak dále. K tomu na nějaký srolovaný pergamenoidní papír se všemi vysvětlivkami.
Odpovědět
@elineckaaa Ahoj, co jim nadělit poukaz do nějakého escape roomu? V Praze jich je už i víc, můžeš vybrat tématicky, co by se nejvíc hodilo. Je to super přenesení nějaké PC či stolní hry do reálného života a pro nás to třeba byl super zážitek. Byli jsme v Mindmaze v alchymistově místnosti a fakt super.
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa zjistila bych, co konkrétně je baví. Jestli je třeba blázen do zaklínače, tak zaklínačský přívěšek to jistí.. a podobně...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?