Svatební dar - postel

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli by vám bylo hloupé zkoordinovat více darovatelů a domluvit se s nimi, že by společný dar byla masivní postel - přeci jen nejde o nejlevnější záležitost a stejně bychom ji vzápětí kupovali...máme už aj vyhlídnutou - http://www.extra-postele.cz/dvouluzko..., ale než to začnu řešit, chtěla bych znát vaše názory...děkuji předem za vaše odpovědi!
Odpovědět
matrace by už šla z našeho:-))))
Odpovědět
Tak to pojmi vtipne a místo darů naznač, že by se Vám hodily penízky na novo postel a proto nechŤ každý kdo Vás chce obdarovat přispěje (místo darů) dle svého uvážení :)
Odpovědět
proč ne, hodně nevěst to tak dělá, že si nechají dávat místo darů penízky a řeknou to předem, aby nedostávali zbytečné blbosti, které nepotřebují...líbí se mi, když už při pozvánkách přizpůsobí text tomu, že nechtějí dary, ale penízky do společné domácnosti...takže za mě OK..a postel vypadá dobře ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
mě to přijde oki, kldně bych příbuzným řekla jestli se nechtějí složit
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Proč ne. Pojala bych to nějak vtipně, třeba, že postel je příspěvek k početí nástupce rodu. Nebo bych obrázek postele rozkouskovala a na každý kousek bych napsala území toho a toho kdo na postel přispěl... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amandinne pak by se návštěvy zvali na přespání, protože přispěli a patří jím kousek :D :D mamka s taťkou darovali tetě a jejímu postel i s matrací.. Byli nadšení :)
Odpovědět
@alena2013 jako proc ne, ale nevyjde to nastejno, jak kdyz vysvetlite, ze preferujete financni dary, a pak si z nich zkratka tu postel zaplatite?
Odpovědět
a není to u dva roky staré diskuze už jedno?
Odpovědět
@elesse no jo, tentokrat jsem si nevsimla :-D :-D
Odpovědět
@zorro4 ale tak zase jsme se mohly dozvedet, jak to dopadlo :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?