Svatební dar od nepozvaných, jak byste to řešili?

Profilova fotka
Holky poraďte. Dozvěděla jsem se,ze jedna moje kamarádka,se kterou se už dlouho nevídam, přemýšlí jaký nám koupit dar,ale háček je v tom,že jsme si mysleli,ze ji zvát nebudem z toho důvodu,ze chceme dělat jen malou svatbu. Jak byste to řešili vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite se nenechte zvyklat v puvodnim planu male svatby a pozvete jen toho koho zvat chcete.. pokud budes delat rozlucku, tak na ni kamaradku pozvi nebo ji po svatbe pozvi na sklenicku a povykladej o svatbe a ukaz fotky, to ze vam chce nekdo koupit darek je jeho rozhodnuti, ktera vas nijak nezavazuje takoveho cloveka pozvat..
Odpovědět
Profilova fotka
@marci_1 Nám už dokonce poslal můj strejda s tetou dar (shovali jej u moji babicky, protoze bydli pres celou republiku) a zvat je nebudeme a oni to vedi. Kdybychom meli zvat vsechny stryce, tety, sestrenice a bratrance a buh vi koho jeste tak sme minimalne na 100 lidech a to opravdu nechceme a nemame na to, takze v palnu 5O lidi jedem dal, s tim ze nam poslali dar, tak jim podekujeme... Co kdyby to takhle udelalo dalsich 20 lidi? to by jsme se mohli jit picnout :-D
Odpovědět
@marci_1 podekovat a po svatbe vysluzku a popr. vasi fotku ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?