Svatební dar, nedar

Profilova fotka
Dobrý den, mám otázku ohledně svatebního daru. Příští týden jdeme na svatbu mé nejlepší kamarádky. (O svatbě vím jen já a svědek) :-) A protože ženich prostě nemá rád klasické svatby, ani přípravy a vůbec všechno trdičně české, tak si marně lámu hlavu co jim s manželem vymyslíme za svatební dar nedar. Němeli byste někdo nápad na nějaký originální nehmotný dárek ( klidně může být trošku ujetý :-D ). Téma svatby mají pohádky :) Díky moc za nápady 8-)
Odpovědět
Co takhle poukaz na víkend...http://www.pohadkova-vesnicka.cz/
Odpovědět
Hm, co peníze? Případně, pokud mají manželé možnost mít o víkendech volno, nějaký poukaz na příjemný víkend?
Odpovědět
Profilova fotka
My dávali jednou "Oslíčku, otřes se"... V hračkářství jsme koupili toho plyšovýho osla z medvídka Pů, rozpárali mu břicho ve švu, nastrkali tam v pytlíku peníze a zase zašili. Pěkně to chrastilo, moc se jim to líbilo a s oslíkem (už bez peněz) spí jejich dcerka v postýlce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme koupili nafukovací balonky, do každého vložili nějaký ten papírový peníz různé hodnoty dali do velkého kartonu, zavázali stuhou a přidali jehlice. Novomanželé pak měli za úkol na střídačku jeden balonek po druhém prasknout pomocí jehlice, peníze si dát každý na svou hromádku a říkali jsme, že ten kdo bude mít nakonec větší obnos peněz, bude držet doma kasu :-) Vyhrála to nevěsta, ženich ji to ale všechno sbalil a nevěstu strčil do bedny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky to jsou super nápady. Bohužel peníze jak dar dávat nehci. ( peníze totiž vůbec nepotřebují a hlavně vím že by je vůbec nepotěšily) a romantický víkend by asi taky neuspěl, protože jsou to aktivní sportovcí, takže pokud něco takového, tak jedině nějaké výstup do alp nebo tak něco...a navíc takové víkendy si můžou koupit kdykoliv chtějí, takže by to asi nebylo nic vyjímečného... ;-) a ted babo rad :)
Odpovědět
Profilova fotka
a navíc nechci dávat žádný dar jako takový z důvodu, aby to ostatním nebylo líto, že my jsme jim něco dali a oni nemohli, protože o svatbě neví....dozví se až na místě, takže na to nikdo nebude připravený:)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshadix Nevim jsteli je to vhodne na svatbu, ale na padesatinach to melo velky uspech :-) Byl to nekolikapatrovy dort cely z toaletniho papiru :-) rulicky se naskladaly do padaby dortu, pak se to nejak hezky ozdobilo maslemi, zbalilo do celofanu a bylo... Na nasi svatbe se mi nejvic libily zubni kartacky, ktere kdyz jsou vedle sebe, ta se vytvori sdricko v tech stetinach jakoby.. Kamoska to koupila nekde na netu... Nebo jsme dostali poukazku do lanoveho centra, to by mohlo byt fajn kdyz jsou sportovci.. Pripadne pokd si z toho chcete udelat uplne srandu, muzete jim dat "poukazku na prelet nad Alpami"... s vyzvednutim okamzite.. Je to puvodne z tomboly ale proc ne.. Vtip je v tom, ze je posadite na zidle, na zem naaranzujete lahve od Alp a pak je nad tim prenesete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky ten přelet nad Alpami je výborný :) To by mohlo být velmi trefné. Děkuji :) ;-) nad dortem z taoletáku jsem taky přemýšlela. Půjdeme totiž v kostýmu pejska a kočičky, tak jsem myslela že bchom jim upekli takový "dort" :) :-D díky za nápad a ráda uvítám podobné ulítlé nápady
Odpovědět
Tohle jsme dostali my od svedkyne a presto,ze nemam rada kyc,tak se mi to moc libi (hlinena cedulka na dvere,dle nasi podoby a s datem svatby)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?