Seznam svatebních darů - komu poslat

Ahoj, vytvořili jsme z nutnosti nějaký seznam svatebních darů a nevíme, komu všemu se má posílat. Na hostině (nebo spíš pozdním obědě) budeme mít jen svědky a rodinu, na obřad budeme zvát pár kamarádů. Máme seznam poslat jen těm, co jsou pozvaní i na hostinu nebo i těm, co jdou na obřad? Vůbec se v tom nevyznám :) Jak jste teno seznam posílali? Vůbec nevím, co k tomu připsat - nějakou větičku? Díky moc za rady.
Odpovědět
Vyvesila bych ho bud do udalosti na fb nebo na vytvorene www stranky. Pristup bych dala vsem a at se podle toho zaridi. Mela by tam byt moznost " rezervace " daru, aby se vam neseslo vice stejnych daru.
Odpovědět
Hodnotnější svatební dary se berou trochu i jako kompenzace za výdaje s hostinou, rautem, kterých se hosté zůčastní (nesnáším to, ale je to prostě tak :-D ) Takže větší dary se očekávají od hostů, kteří jdou na oběd a oslavu (pochopila jsem to tak, že vy oslavu mít nebudete). Takže já bych hostům, kteří se jdou jen podívat na obřad, žádné dary nenavrhovala (jen pokud by se sami zeptali) Nebo bych do seznamu dala i nějaké drobnosti, pokud takové nápady máte, pro ty, kdo jdou jen na obřad, ale stejně vám budou chtít něco dát. Pokud seznam zvěřejníš na nějakých svých stránkách, kde jsou i další informace o obřadu, tak budou mít možnost se do něj podívat všichni a nebudeš nikomu nic podsouvat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Nejlepší je mít svatební webové stránky, kde se alespoň k seznamu přání dostane nejvíc lidí a zároveň t onevypadá že ho někam cpete... Doplnění odkazu k facebookové události je tak v pohodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?