Překvapení pro kamarádku ke svatbě

Zdravím všechny, na jaře jsme pozvaní na svatbu mé dobré kamarádky, dar jsme jim vybrali z jejich seznamu darů, ale já bych té kamarádce (a jejímu budoucímu muži) chtěla dát ještě něco. Ne nutně další dar, ale třeba nějaké přání...něco osobnějšího, ale nějak mě nenapadá co. Chtěla bych, aby hlavně jí to dojalo, aby prostě na tom přáníčku nebo dárku bylo vidět, že jsme si s tím dali trošku práci. Že to nebylo jen "vyberu ze seznamu, zaplatím, zabalím", ale něco víc. Nenapadá vás něco? Nedostali jste třeba nějaké přání, které vás opravdu potěšilo? Něco speciálního? Já vůbec nevíííím. :-D
Odpovědět
@simone5 co treba usb s vasimi fotkami nebo video z tech fotek?
Odpovědět
@roozenka To mě taky napadlo, ale je to sice moje dobrá kamarádka, ale ne ta nejbližší. Jako že nemáme bohužel spolu tolik fotek a hlavně ani na jedné z nich není její snoubenec. Ale úplně se toho nevzdávám, možná to tak nakonec udělám - to video z fotek s nějakou hezkou hudbou, takže díky za nápad. ;-)
Odpovědět
Asi to neni to co hledate, ale jednou jsem videla, ze davali kamaradi novomanzelum clovece nezlob se, jako takovou symboliku, ze neni v manzelstvi vzdy vsechno jen ruzove, a ze kdyz budou mit nejaky spor, maji to vyresit radeji hrou... :) Prislo mi to takove mile :-)
Odpovědět
@simone5 ja jsem to prave o vikendu predavala kamaradovi k 35. narozeninam, ale jsme parta, co takhle spolu jezdila x let na tabor, k tomu jsem dodala jeho dve oblibene pisnicky a osobni darek byl na svete. No, je to tezky, kort, kdyz je to svatba a co treba ji dat neco osobne jen na rozlucce?
Odpovědět
@roozenka Hele, to není špatný nápad s tou rozlučkou, tak já jen doufám, že nějakou bude mít. Svatba je za měsíc a půl, o rozlučce zatím nic nehlásila, tak se jí na to nechci ptát, aby to nevypadalo, že se sama zvu. Pokud by ale byla, tak je to dobrý nápad! 8-)
Odpovědět
@kikwita Nějaká společenská hra s tím dodatkem toho, co jsi napsala, taky není špatný nápad. A když bych jí to dala na rozlučce, tak by to ani nemuselo být divné. Děkuji za nápad, určitě to promyslím. ;-)
Odpovědět
@simone5 Nebo ji muzes pozvat ty nekam a uzit si treba virivku nebo masaz a to si myslim, ze pro ni bude taky pekny darek ;-)
Odpovědět
@roozenka No jo, to mně ani nenapadlo!! Ona teda žije v zahraničí, ale snad sem do svatby přijede a to by byl super osobní dárek. Asi se jí zeptám, jestli náhodou nebude mít cestu do Prahy a kdyby jo, tak ji pozvu na nějaký malý wellnes půlden. To je stejně přesně to, co si většina nevěst přeje, že jo. ;-) Díky za super nápady, jste skvělé! ;)
Odpovědět
@simone5 Presne, jakypak copak, kort pred svatbou je to opvravdu skvele. :-) Nemas zac ;-)
Odpovědět
Wellness je super napad :) To musi udelat velkou radost kazdemu!
Odpovědět
Profilova fotka
My dělali jedné kamarádce na svatbu svatební noviny a byla nadšená,měla to jako překvápko a vůbec to nečekala,protože to ani neznala..Letos jdeme na 2 svatby, na obě dělám komiks(s jedním nám pomaháli kamarádi,kteří jdou na svatbu s nama, druhý jsem vymýšlela komplet celý sama)...chce to mít jen nápad na text,pár fotek,kde jsou novomanželé vyfocení a nějak se to dohromady vždycky splácá...nestojí to skoro nic,ale jde vidět,že si s tím někdo dal práci..mě by třeba takový dárek potěšil...jinak s tím wellness to taky není špatný nápad:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita mě by to nepotěšilo,to já právě nemusím,ale já su asi ta výjimka,která potvrzuje pravidlo:D
Odpovědět
Článek se načítá
@jouzis aha :D Tak vidis to....kazda jsme jina :)
Odpovědět
@jouzis Ahoj, ten komiks je super nápad, nemáš ho náhodou v počítači a nemohla by si mi ho poslat? Abych věděla jak to vypadá a popřípadě by mi sloužil jako vzor? skalova.petra@email.cz moc děkuji :)
Odpovědět
Díky za tip s tím Člověče nezlob se!
Odpovědět
Já dala kamarádce dárkové poukázky na let balonem. Málem ji i ženicha porazilo z toho daru, protože to vůbec nečekali.Alespoň jsem byla originální :D ale mělo to úspěch, moc se jim to líbilo a přinesli si z letu i fotky. Tak pokud by se to zalíbilo i vám objednávala jsem na balony.cz, letěli přes hodinu a fakt si to oba pochvalovali a to ženich výšky nějak extra nevyhledává ale z tohodle byli nadšení oba dva... na tento dar aspoň nikdy nezapomenou :) je to lepší než sada talířků, to po 20 letech už nevíte kdo vám to z hostů k té svatbě dal... ale tohle si myslím že se zapomenout nedá :)
Odpovědět
Ty jo tak to by mě asi taky vyrazilo dech takovej dárek. V dobrým slova smyslu. Taky si myslím že zážitkový dárky sou lepší jak taková ta klasika. Jedni známí zase dali nevěstě a ženichovi album a v tom byla na každé stránce bankovka od nejmenší po největší..na to se skládali ještě s ostatníma pár hostama takže to byl taky supr dárek kterej vyčníval svým způsobem. Jinak kdybych chtěla dát jako dar někomu ty dárkové poukázky můžu si je nějak nechat poslat nebo si pro ně musím někam zajet? Vnukla ste mi dobrej nápad na dárek pro bráchu a jeho ženu k výročí :)
Odpovědět
Ahojky.plánujeme s mým nastávajícím že se po obřadu proletíme v balonu,na netu jsem našla balony.cz a stránky se mi zamlouvají, vypadá to strašně lákavě. Navíc vidím, že tu je na ně i recenze Rádi bychom detaily, jak probíhal let, jestli se za letu i fotí? atd. za doplnující info budu moc vděčná!!
Odpovědět
Ahoj, před měsícem jsem byla na svatbě, kde se novomanželům promítalo (a pak dostali CD a odkaz na youtube) video s nahranými přáními většiny hostů - byla to fakt sranda a zároveň by tohle asi málokdo čekal. Kdybys chtěla, pošlu ti do zprávy odkaz na YT.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?