Předávání dortů rodičům

čau holky, jak řešíte předávání dortů rodičům jako poděkování za syna/dceru? Máme to v plánu ale vůbec nevím, co mám při tom říkat :-N díky za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak o tom slyším poprvé, že se předávají dorty =-)
Odpovědět
Profilova fotka
My je nechaly položené před něma na stole a nic jsme jim neříkali. Pochopili, že je to pro ně, měli jsme na nich napsané děkuji za syna/dceru.
Odpovědět
@janina_z my jsme místo dortu předávali hrnky s fotkama z dob, kdy jsme byli malí a jenom jsme je nachystali na svatební tabuli k jejich místům, tak jak píše schybolova
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste skleničky na sekt děkuji za dceru, syna místo dortu. A řeč provedou rodiče za Vás :-) Více na mém webu
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme nedávali dort,ale takové dřevěné srdce s poděkováním pro maminky,otvíráky pro tatínky a ještě talířek s hrníčkem pro každého...a dávali jsme je ve svatební ráno, kdy nám rodiče dávali požehnání.. :) řekli jsme jen,že děkujeme za výchovu a za toho druhého.. :) taky jsme z toho měli hrůzu,ale šlo to samo,jak jsme tam tak stáli...
Odpovědět
@janina_z nic, ono už to bývá na dortu napsané, tak není co vysvětlovat. Já jsem teda pro dort než ty různé věci na prach :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My dávali toto a dost je to potěšilo:
Odpovědět
my jim napsali poděkování do svatebních novin.. bylo to od srdce, někteří svatebčané a hlavně rodiče uronili slzu. Nejsem úplně zastánce takových to dárků, kde bude všude naše jméno a datum svatby.. Přijde mi to tak trochu kýč, lepší jim dát po svatbě fotky v pěkném fotoalbu nebo fotoknihu ;-)
Odpovědět
My to budeme mít tak, že když budeme předávat dorty tak družba vše řekne za nás. Měla to tak i sestra a bylo to úplně super a všichni plakali. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkaada tak to je super nápad :) Mně se tradice dortů jako poděkování líbí, jen mi toho sladkého prostě přijde až moc, tak jsme si říkali, že bychom nechali udělat nějaké hrníčky, protože kafe, čaj pijou všichni, ale to tvoje je opravdu moc hezký :)
Odpovědět
My jsme dávali naši společnu fotku ve skle s "Děkujeme" z fleru: http://www.fler.cz/zbozi/chceme-ti-po.... Vypadá to opravdu moc pěkně. Nění to úplně levné, ale to ani ty dorty nejsou...
Odpovědět
Ahoj, zajímalo by mě, jestli vy, co jste dávali dorty, nebo plánujete dávat, je předáte při vypravení z domu (četla jsem že to se děkuje za výchovu), nebo až na hostině? Opravdu nevím, tak se prám :)
Odpovědět
Článek se načítá
Dáváme obraz s poděkováním kde je vše už napsané. Asi bychom při předávání dojetím nic neřekli. Dort jako poděkování u nás není tradiční.
Odpovědět
@lluucc dáváme to až na hostině. Podívám se ti klidně na sestřinu svatbu abych ti napsala, kdy přesně to dávali.
Odpovědět
@maagda to by bylo super :)
Odpovědět
@lluucc Dobře dnes večer se na to mrknu a dám vědět :-)
Odpovědět
Moc děkuji :)
Odpovědět
Já našim koupila závodní kufr (jezdí závody veteránů) a ten naplnila gumovýma medvídkama na kterých naprosto ujíždějí a přidala ještě písemné poděkování. Chtěla jsem jim dát něco praktického a něco co je potěší a ještě bude sranda. Byli neuvěřitelně nadšeni, vůbec nic nečekali - přesně jsem se trefila. Jen mi máma řekla, že to poděkování si přečte radši až v klidu doma, protože jinak by se už úplně rozplakala dojetím. ;-) Ale všeobecně si myslím, že asi všem rodičům udělá radost libovolný dárek daný z lásky od svých dětí. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?