Poradíte, co si přát jako svatební dar?

Pozvaní hosté na svatbu se ptají, co bychom uvítali jako svatební dar. My však nemáme nápady. Prosím o trochu inspirace. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kopíruju náš seznam k inspiraci. Hodně jsme se snažili vymyslet co nejvíce levnějších položek kolem třeba 400 (máme studující kamarády od kterých velké dary nečekáme)... - sodastream - keramická pánev (na indukci) - desková hra - čelovka (http://www.svitilny.eu/nabijeci-celov...) - větrák (např: https://www.alza.cz/camry-cr-7307-d42...) - toustovač - externí disk 1TB - sada talířů (kulaté, čistě bílé, úplně jednoduché, do myčky i mikrovlnky) - multifunkční nářadí od Bosh (http://www.conrad.cz/10dilne-multifun...) - tyčový mixér - váza (přírodní barvy) - termoska (zacvakávací vršek, ne šroubovací) - lis na česnek ikea - poukázky v libovolné hodnotě, máme rádi: Ikeu, Datart, Decathlon, Tchibo - Knihy - jmenovitě vypsané které - vysouvací pilka od Fiskars - keramický nůž kuchyňský - domácí med - prodlužka s přepěťovou ochranou - navigace do auta - fiskars kuchyňský nůž - libovolný stírací los - vstupenky do divadla - Máme rádi Husu na provázku, Městské divadlo Brno - powerbanka - sada kvalitních šroubováků - Nůžky na plech - sponkovačka - gola - sada vrtáků - filtrační konvice na vodu
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud vyloženě nepotřebujete vybavovat domácnost a nic vás nenapada, tak se nestydte říct si o penize (dle mého lepší varianta než dostat věci, co pravděpodobně nebudeme používat). Nám např. budou hosté svatebním darem přispívat na svatební cestu :)
Odpovědět
My máme tohle: Budeme to dávat do obálky společně s oznámením a pozvánkou ke stolu. místo líbánek můžete napsat cokoliv, domácnost, plínky atd :) Jestli si snad někdo se svatebním darem hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme. Potěší nás ale příspěvek v jakékoliv výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?