Peníze jako svatební dar. Vhodné dát kamarádce?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty i mladé paní, kamarádka se v srpnu vdává a jako svatební dar chtějí peníze. Nemáte někdo nějaký nápad, obrázek, radu jak vtipně darovat peníze? Nechci jim je dát jen tak do obálky, je to bez nápadu ;-) Dostala některá z vás něco podobného nebo jste něco takového samy vyráběly? Díky za radu a pomoc :-) !!!
Odpovědět
1
2
Existuju aj blahozelania - pohladnice s takym vrecuskom kde sa mozu vlozit peniaze. My sme to napr. dostali aj takto. Alebo v kytici kvetov sa da.
Odpovědět
my sme dostali strasne peknu drevennu krabicku a v nej 2000 v 10 korunackach taky maly poklad mam to aj v albume my sme kamaratovi dali do drevenej krabinky na vino okolo sme nasypali obilie a do toho nastrkali zrolovane stokorunacky ;-)
Odpovědět
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus toto: http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky za rady. Každá další je ještě vítaná :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám spíš problém, když se nás někdo zeptá na svatební dar- co cheme- říct, že peníze...připadám si blbě...
Odpovědět
neviem ci to bolo spomenute v tych temach, ale celkom pekne to vyzera, v skrupinke od orecha zlatej farby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je hezky, csikike :-) leilanni, záleží natom, jaké máte svatební hosty. Mladí to pochopí lépe, dokonce je to pro ně i úleva nemuset kupovat a vymýšlet svatební dar. My jsem třeba svatební dary chtěli, měla jsem i svatební list, ale nakonec se nám to sešlo tak půl svatebních darů a půl peníze. Nakonec jsme byli za peníze rádi, schovali jsme je na svatební cestu :-D U těch starších je to složitější, protože mají pocit že ty skleničky, jídelní sadu, hodiny atd. dostat MUSÍTE ]-( . Ale všichni nejsou stejní. Vůbec si s tím hlavu nelam, ty se nemusíš cítit blbě, proto, že vám lidi mají dát to, co chcete - třeba vezmi tu básničku, co tu koluje a nějak nenásilně jim to podej. Vím, že to není vždy lehké, ale bude ti líp, když na rovinu řekneš............než abys ses potom trápila nad 5 vázama, 2 hodinama, skleničkama a jídelní sadou, kterou už doma dávno máš :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
leilanni, no my sme to mali easy... nás priamo sa nik nepýtal... všetci sa pýtali našich... a tí im jasne vysvetlili že máme kompletne zariadenú domácnosť a chceme ísť do vlastného, takže by nám najviac prospeli peniaze... ľudia topochopili...väčšina si dokonca vydýchla, že nemusia riešiť že čo... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je fakt, jak píše madeleine, že u nás to hodně lidí taky bralo jako úlevu, že je nám jedno jestli peníze nebo dar. Je to mnohem lehčí, dát peníze do obálky, než něco shánět. Pokud teda člověk nechce s těmi penězi být originální jako já, to si pak akorát přidělává práci :-D
Odpovědět
Ahoj, mrkni na www.darkovebaleni.cz - tam maji různá přání, na která se přidávají penízky. Prodejny v Praze - v Kotvě, blízko Nám. I. P. Pavlova
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme dávali kamarádce na svatbu peníze v lahvi vína. Vyrobili jsme sami etiketu, nalepili ji na lahev a pak jsme tam hrdlem prostrkali několik papírků :o) Pak tou lahví museli praštit o zem, aby ty peníze mohli vyndat :o)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ovecka_zuzka........... dobrý nápad ;-) Nakonec jich bude tolik, že nebudu vědět, který je lepší :-D Má ještě někdo nějaký??????
Odpovědět
Profilova fotka
jana+madel - díky za podporu, já vždycky začnu ítm, že máme komplet zařízení ...a někteří se chytnou a pak jsou tací, co řeknou, ale my bychom vám chtěli dát nějakou památku....to je milé, ale bohužel nechci něco, co se mi nebude líbit a nemám čas někam chodit a společně vybírat....ach jo
Odpovědět
Profilova fotka
leilanni, Málokdo si při svatbách uvědomuje, že ta svatba je VAŠE - pořád do toho někdo kecá a plno lidí si myslí, že když jsou na tu svatbu pozvaní, tak do toho můžem mluvit. Já jsem s tím bojovala, koneckonců myslím, že s tím více či méně bojuje každá nevěsta ]-( Ale snaž se být tvrdá jak jen to jde, jinak budeš zklamaná akorát ty :-| Koukám, že máš svatbu jako ta moje kamarádka, co jí chci dát originální dar s penězma ;-) Tak hlavně přeju pevné nervy a hodně štěstí s tvrdohlavými svatebčany ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jani, díky :-)) ten originální dar se mi líbí, aspoň to nevypadá tak chudě (obálka)....hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
a čo tak tá kytička z peňazí alebo obraz - zarámované bankovky s fotkami... nejaký dobrý nápad typu, tu sme prepili toľko a tieto vstupenky nás stáli toľko, tento defekt a táto pokuta a tak... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme jako svatební dar dostávali také peníze a to v různých podobách napr. Svatební album na fotky a na každém listu papírová padesátikoruna - vešlo se tam 1500kč Kasičku, která obsahovala penízky Přáníčko, které je udělané a také to prodávají jako peněžní dar. Vypadá jako přáníčko, ale ještě se z něj vystrukuje taková kapsička kam se dávají penízky. Brácha měl papírové padesátikoruny v kapse a každou půlhodinu nám každému jednu dal. Bylo to originální a dost jsme se u toho nachechtali. Dával nám to do kapes, do výstřihu, za podvazek, do bot, atd, atd, atd....... Myslím, že se toho dá vymyslet spousty, tak toto bylo pro inspiraci. Myslím, že je to lepší než jen obyč obálka..... :-D
Odpovědět
my mame taky obraz doma
Odpovědět
Profilova fotka
Každý nápad je lepší než obyč obálka s přáním :-D :-D :-D , my takových dostali až moc :-( :-( Fakt super nápady, díky moc, holky!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
jani, ale zase pořád lepší obyčejná obálka než nic, že jo??? ;-)
Odpovědět
ja vyrabela toto pranicko:-) http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
leilanni: Tak to je fakt, vlastně si stěžovat nemůžu ;-) ;-) ;-) Jen občas člověka zamrzí, že lidi jsou bez nápadů, přitom taková blbost kolikrát člověku udělá ohromnou radost. a taky je zatím hodně cítit blízký vztah lidí, když udělají něco navíc.... nejen vložit peníze do obálky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
1gaga1 : Taky moc hezký! Jednoduchý, ale působivý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
alebo dajte bankovky do rámu, každú inej meny, najlepšie na mapu sveta, alebo európy... ;-)
Odpovědět
my sme dostali dve prasiatka jedno malo v sebe papierové peniažky a druhé bolo plné mincí. Peniaze sme síce vybrali (použili na svadobnú cestu) ale prasiatka nám zostali a môžme do nich pekne šetriť (trebars na bytík :-) aj keď to by sme museli mať asi celú chovnú stanicu hlinených prasiatok :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
pralinka: Prasátka jsou výborný :-D :-D :-D :-D :-D :-D Tak pokud teď nepřijde ještě nějaký originální nápad, tak jdu do prasátek nebo do "novomanželského pokladu". Ještě nasbírat ty drobné a bankovky, když těch padesátikorun už moc není :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarad nam dal suprove zabalenou tisicovku... jelikoz on i jeho pritelkyne delaji ve firme, co se zaobyra platebnima kartama, dali nam jako for balicek klasickych hracich karet a na srdcovem esu byla "namotana" tisicovka (nebylo to na prvni pohled videt) . Bylo to moc mile a vtipne. (pro jistotu nas upozornil, abysme ty karty nekam nezasantrocili, ze mame hledat lasku... :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
talls: některý lidi mají fakt fantazii 8-) , to se cení......... taky moc hezké ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My dostali krásný keramický bucláček plný kovovek a od ex-spolužáku peníze zašitý dio plyšovýho oslíka s nápisem "oslíčku otřes se..." http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?