Originální dar pro známé ?!!

Kde sezenu nějaký originální dárek pro známé ?! Poradte typ na dárek popřípadě stránky .... Moc diky
Odpovědět
Jako pokud to chces jen pro par lidi tak neco z designempathy.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Darek je hezky napad, ale bylo by dobre zjistit co si preji a nepreji :-) cim nikdy neurazis jsou penize :-D originalne zabalit a mas vyhrano. Pokud se teda bavis o darku pro zname, co maji svatbu. Pokud to myslis jako pro skupinu svatebcanu, tak to je jina :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nejlepší dárek jsou určitě peníze, tím neurazíš a budou se určitě hodit víc než nějaký kravinky. Můžeš je třeba nějak originální zabalit. Nebo koupit nějakou pěknou peněženku a vložit to do ní a budeš mít dva dárky v jednou. Tady je třeba vtipná peněženka: http://www.napadite.cz/papirove-penez...
Odpovědět
@marie08 koukni se ke me do alba....nejake jsme dostaly :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na bílém pytli jsme měli napsáno: ,,Vzácné kameny" a uvnitř pytle bylo asi 30 - 50 kamenů, naprosto obyčejných, jen tedy byla izolepou k nim přilepené drobné peníze. Byl to šok to dostat, ale nakonec jsme se u toho pobavili. Nějaký kámen měl na sobě třeba: 5Kč, 1Kč, 2Kč, další třeba: 50Kč, 20Kč, 10Kč a pod. Pak jsme dostali krabičku jako na nějaký náhrdelník a uvnitř byly srolované papérové peníze do co nejmenší ruličky a mašlička k tomu, aby to vypadalo hezky. Byla jsem zvědavá, co bude uvnitř a pak mě to pobavilo. My třeba dáváme zarámované peníze v obrázku. Byrovnané dvoustovky, pětistovky a hezky jim to zabalit do papíru, ať jsou napjatí a všechny to pobavilo taky a k tomu si pak měli kam zarámovat fotku ze svatby.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@marie08 Ahoj, já jsem té své koupil originální skladbu na CD http://hudbapromilacka.cz/, byla moc spokojená a moc se jí to líbí do dnes.
Odpovědět
Ahojky, ja mohu za sebe doporucit darek na nejaky elegantni kavovar popr treba kavu, pokud maji radi kavu tak to sto procentne potesi. :-) ja objednavala na gurucaffe.cz tak mrkni
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj! Já jsem teď sháněla dárek pro kamarádku, která miluje umění a design. Vybrala jsem tyhle nástěnné hodiny: http://www.dioart.cz/interierove-dopl... a byla nadšená! Musíš vědět, co známí mají rádi. Nejraději kupuju praktické dárky, něco do bytu, co se hodí každému :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?