Online seznam svatebních darů - aplikace nebo web

Ahoj holky, svou svatbu už mám za sebou, ale letos budu svědčit své kamarádce. Měly jsme debatu, zda existuje nějaký online seznam, nebo aplikace na seznam darů. Nebo si necháváte dělat přímo svatební weby? Díky za vaše tipy a názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že něco takového jsem zahlédla i zde na beremku :-)
Odpovědět
@majulinkaaa moc dekuji, zkusim vyhledat :)
Odpovědět
@majulinkaaa https://www.facebook.com/tomikup/ respektive https://www.tomikup.cz/stat/seznam-sv... je to ono? vypada to docela dobre, snad maji nejake holky zkusenost jeste budu hledat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mihulatko tu na beremese, priamo na hlavnej stránke, si môžeš vytvoriť aj zoznam darčekov, aj svadobný web, ktorého zoznam darčekov je súčasťou :) svadobný web u nás sa dá vytvoriť veľmi jednoducho, netreba nič programovať, len si vypísať jednotlivé údaje a je to :)
Odpovědět
@janamartish moc děkuji! Mně se právě jedná hlavně o ten seznam darů, ke kterému budou mít online přístup svatební hosté, to je možné? Že by se jim dal jen odkaz? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@mihulatko jasné, tak to funguje :) keď si klikneš na to Vytvoř svatební seznam, tak si tam vyplníš dary, ktoré by ste chceli dostať, a pod tým zoznamom je link, ktorý potom môžeš poslať hosťom. Tí si v zozname vedia dary hneď rezervovať, takže ostatní hostia budú vidieť, čo už nemajú kupovať.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně to jsem měla na mysli :-)
Odpovědět
Ahojky holky, řešíme otázku darů, hlavně tedy tu finanční, jak to šetrně oznámit? :-) Asi je to v dnešní době normální, ale přeci jen, aby to mělo nějakou formu...
Odpovědět
@anickadalibor Ahoj Aničko, a budete třeba rozesílat pozvánku s předstihem? Nešlo by to napsat do toho nějak?
Odpovědět
@mihulatko my bychom to asi nejradši všechno řešili přes internet, přijde nám to praktické :) Takové ty seznamy virtuální, nebo jak to nazvat. Ale tam se asi těžko napíše že chceme peníze :D
Odpovědět
@anickadalibor to je to co píšu nahoře, seznamy můžeš využít tady na Beremku, my nakonec zvolili Tomikup, je tam i vhodně udělané to, když chcete peníze, třeba si tam napíšeš mixér, a k tomu číslo účtu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@mihulatko Jéé aha, moc děkuji podívám se na to :-) Tady už jsem koukala, že je možné vytvpřit seznam, ale potřebujeme asi něco jiného :/ jdu to nastudovat, moc dekuju!
Odpovědět
@anickadalibor ahojky, teď zrovna jsem natrefila že psali článek ohledně těch darů na Tomikupu, tak pak dej vědět, jak jste dopadli! :) https://goo.gl/VKPKHX
Odpovědět
@mihulatko díky! to mě pobavilo, že prý svatba Evy a Vaška :D ale teda hezká říkanka a u toho cislo uctu to je super :)) Jestli si snad někdo se svatebním darem hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás ale příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.
Odpovědět
@anickadalibor Ahoj, já jsem tady na beremku viděla u někoho v albu obrázek - kartičku (která byla asi přidána k oznámení) a tam bylo napsáno něco jako: "Svatební dary za Vás hravě vyřeší Palacký, Destinová nebo i Masaryk" :-D :-D :-D My také chceme jen penízky, takže takovouhle kartičku uděláme - myslím si, že je to vtipné a nikdo se nad tím nepohorší :-)
Odpovědět
@motojitex to je taky dobry :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravím, nemohu tu nikde najít žádnou ikonu na "vytvořit seznam svatebních darů". Mohli byste mi prosím poradit, kde to najít? Prostě mi to tu chybí 😞 Mám tam jen tu "svatební pozvánku" a "svatební diář". Nic víc. Předem děkuji! 🙂
Odpovědět
je to v té pozvánce 🙂
Odpovědět
@ester_hanusova Přidala jsem navod 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@anickadalibor my měli k oznámení i kartičku a tam bylo napsáno. Svatební dary . Nevíte si rady s dary? Nápověda už je tady. Na domeček, autíčko, přispějte nám maličko. 😉
Odpovědět
@a_mysakovicova Děkuji 🙂
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?