Krabička na peněžní dary - kam umístit?

Ahoj :-) jako svatební dar jsme si řekli o peníze. Máme v plánu vytvořit krabičku, kam nám svatebcani mohou házet jak dary, tak pranicka. (Nebo to tam hodime my, pokud nám ho budou chtít předat osobně ) určitě ji máme v planu polozit nekam na večerní oslavě ( máte typ jak to udělat aby to nevypadalo drze? - původně jsme ji nechteli dělat vůbec ale nechci pak řešit, kam nebo ke komu obálky dávat :-)) Někteří svatebcane ale na večer přijít nemohou (zvali jsme všechny jak na obřad tak i na vecer) je vhodné tedy tu krabičku umísťovat i někam na obřad? Nebo prostě operativně přijmout obálku a poté ji předat třeba svedkovi na pohlidani? A je vhodné ke krabičce dát nějaké obálky a tužku nebo budou všichni tak osvícení, ze pranicko nebo dar přinesou uz v obálce? :-) děkuji mnohokrát za názory a nápady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My jsme měli dřevěnou truhličku na svatební přáníčka a dary (taky jsme všem dopředu řekli, že pokud nám budou chtít dát nějaký dar, uvítáme peníze) a měli jsme ji na hostině postavenou i se svatebními novinami na stole, který stál trochu bokem, aby právě nebyl úplně podstrčený jako "dělejte, dejte prachy" :-D Akorát mohu doporučit krabičku na zámek, nemusíte se pak bát, že vám z ní někdo něco vyndá.. Jako jasně, může jí někdo celou ukrást, ale toho by si asi někdo z nás všiml, neměli jsme žádnou bouřlivou party. :-D A jinak na obřad bych ji asi nedávala, nevím.. Přijde mi to takové divné. Tam bych si asi od nich vzala ty obálky a hodila je tam pak. :-) Tak jsme to alespon udělali my..
Odpovědět
Profilova fotka
Uz jsem slysela historky, kdy z otviraci krabice nekdo vetsinu penez vybral...takze to urcite dejte nekam na viditelne misto a ne nikam do chodby a idealne na zamek. My jsme teda truhlicku nemeli a v prubehu vecer nam zacali lidi davat dary na stul, kde byl dort. Bylo to primo vedle naseho stolu a mamka to tam chodila pravidelne kontrolovat a vsechny obalky si brala k sobe. Pak to vsechno i odvezla domu v noci
Odpovědět
My jsme měli 2 stoly sražené k sobě, na něm ubrus, ozdoby a tak.. A tam jsme měli danou krabičku na gratulace a obálky, vedle toho svatební noviny, strom na otisky prstů a po hostině se doprostřed dal dort a porcoval se tam :-)
Odpovědět
Děkuji mnohokrát za odpovědi :-) přesně, vůbec nechci aby to vypadalo jako : navalte prachy! :-D tak na ten obřad se asi vyprdnu, ono jako nepředpokládám, ze se na nás všichni vrhnou a budou se předbíhat kdo nám tu obálku předá první :-D hodně dlouho mi trvalo se i srovnat i s tím, ze bych měla přemýšlet nad tím, ze by nám někdo něco vůbec měl dávat :-) To, ze se můžete stát a stalo se, ze by někdo mohl tu truhlicku vybrat a nebo celou ukrást, to.jste mi vyrazily dech! To me teda vůbec nenapadlo, ze lidé mohou být až tak zlý.... no, nasadily jste mi brouka do hlavy a děkuji za varování :-)
Odpovědět
@lenkaplenkalepenka Hosté se nás před svatbou ptali, co chceme jako dar. Řekli jsme, pokud pro nás nemají už vybraný dar, tak že bychom si přáli peníze, ze které si koupíme postel a skříně do ložnice :-) Někteří byli rádi, že nemusí vymýšlet nějaký dar :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně říci hostům kdy tam mají ty dary házet, my jsme to neřekli a pořád se na to ptali i po obřadu nám strkalo pár lidí obálky, protože jsme původně chtěli dělat gratulace až kolem 16h a vybalování darů ale kvůli bohatému programu na to vubec nedošlo. Sestra krabičku hlídala a v 17h odvezla první část s babičkou domů a večer zbytek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?