Krabice nebo truhlička na svatební přání, budete ji mít?

Profilova fotka
Holky budete mít něco takového na svatbě, nebo budete preferovat osobní přání :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blanule2 Já měla krabici. A myslím, že se to nevylučuje. Můžou vám hosté osobně přát a obálku dát do krabice/truhličky nebo ji tam dáš ty. Jsou pak hezky všechny obálky pohromadě.
Odpovědět
@blanule2 neměli jsme žádnou truhličku ;-) většina přání byla po různu v balíčkách a taštičkách s dary, takže jsme jen vyčlenili místo, kam jsme je dávali.. Jediné, co jsme udělali, byl strom přání... Ale ten spíš tak na vzkazy, než na nějaké to klasické přání s textem a bylo to dokonalé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
udělala jsem si truhlu z krabice od bot (viz můj fotoblog) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verulicek Ta tvoje vypadá moc dobře :) čím jsi tu krabičku oblepila? papírem nebo nějakou látkou?
Odpovědět
My jsme měli krabici. Všichni nám byli osobně popřát a dali nám obálku, kterou jsme si sami uklidili. Ta truhla se mi moc nelíbila, přišlo mi to jak při volbách :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petass obyčejný papír :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj, nakonec jsme krabičku měli a velice to doporučuju. Většina hostů nám přání dala do ruky a my nebo naši svědci je pak dali do truhličky, byly tak všechny pohromadě, nic se nemohlo ztratit. Nakonec je mám v té truhličce spolu se střepem pro štěstí a dalšími drobnostmi schované. Na truhličku jsem použila dřevěnou bedínku od dárkového balení dvou lahví vína ;-) . Odstřihla jsem ouška z provázku, co tam byla a víčko ozdobila mašlí, vypadalo to moc dobře :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?