Jak řešíte čtení blahopřání? Měl by asi svědek, což?

Profilova fotka
Ahoj holky :) Jak řešíte čtení blahopřání, měl by asi svědek což? A předem otevřít, aby z něčeho nevypadly peníze? Nerada bych nějakej trapas ;-) Jak fungujou pokladničky a truhličky a co já vím co :-. ;-)
Odpovědět
Čtení blahopřání je jedna z nejnudnějších věcí na svatbách. Půlku toho není slyšet a každý čeká jen na tu svou kartičku, aby mohl patřičně vypnout hruď. Doporučuju veřejně nečíst, nechat je u darů nebo odevzdat na určené (hlídané) místo (třeba do truhličky nebo nazdobené krabice) a poděkovat odesílateli osobně některý z následujících dnů.
Odpovědět
Ahoj, nelíbí se mi čtení přání na svatbách, tak to mít nebudeme....přání můžou hosti hodit do truhličky, nebo pokladničky, nebo jak se to jmenuje, ale číst nic nebudeme, přijde mi to, že to stejně nikoho nezajímá, je to strašně zdlouhavé a stejně tam většinou lidi píšou pořád to samé dokola...ale je to jen můj názor, nechci tím urazit toho, kdo má čtení a užije si to :-) akorát teda doufám, že to není neslušné, že to nepřečteme, po tom jsem ještě nepátrala, zda to není proti svatební etiketě?
Odpovědět
Profilova fotka
já právě taky nevím jak to funguje, jenže máme takovou aktivní maminku (nemám ráda název tchýně);) a ta by zbláznila vola v brázdě, že se musí jet ještě ráno na poštu nebo to osobně domluvit s pošťačkou, aby byla jistota, že jsou tam všechny :-D Tak nevím jestli tenhle postup je normální, nebo jsme sto let za zenitem :-D Číst, či nečíst....
Odpovědět
Nevím, jak to funguje, zažila jsem to před 20 lety na svatbě, před 10 lety na jiné svatbě, a před 2 lety na poslední svatbě, a všude to byla neskutečná nuda.....polovina lidí to neslyší, druhou to nezajímá, stejně ty lidi neznají nějakou tetu Máňu z Horní Dolní, která nám přeje hodně štěstí, hodně lásky, do roka dva kudrnáčky, nebo co se to tam píše, fuj, mám z toho husí kůži :-) Ale jak jsem psala na začátku, někde se tahle "tradice" pořád dodržuje a čte se o 106.....
Odpovědět
Profilova fotka
Stejně každý koupí natištěné blahopřání a texty budou na jedno brdo...taky je nebudeme číst. Jak už tady bylo zmíněno je to nuda... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je rozhodnuto NEČTEME ;) A mamince to říkat nebudu, až na místě 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,my jsme si všechna blahopřání přečetli v klidu až den po svatbě doma
Odpovědět
tady máš starší příspěvky, stejná diskuze :-) kdyby tady nebylo napsáno dost :-) http://www.beremese.cz/diskuse/na-sva...
Odpovědět
Profilova fotka
My je číst určitě nebudeme .. za prvé si myslím, že to nikoho nebaví a lidi půjdou raději kouřit, nebo si budou povídat a za druhé, je to čistě osobní věc má a mého nastávajícího :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zabuska Podle etikety se na svatbě přání nečtou (aby z obálek nepadaly peníze), a dary nerozbalují (aby se předešlo trapným situacím, kdybyste dostali stejný dar dvakrát).
Odpovědět
Na svatbe moji segry: Segra rozbalovala dar, svagr pritom cetl prislusne pranicko a komentoval dar i prani - byl celkem vtipny. Vsichni se bavili a konecne jsme se dozvedeli ze tamhlety v rohu jsou Vranovi atd. Na moji svatbe jeste nevim, mozna podle toho kolik jich bude, aby to nebyla nuda. Za rodinu daji vzdy jen jedno prani. Zase aby jim to nebylo lito, ze to ani nerozbalime... Je mozne ze to na te segrine zrovna sedlo... Dvakrat snad dostanem jen dar penezity :)
Odpovědět
@zabuska My jsme si přáníčka četli po svatbě doma. Vyspali jsme se a pak jsme si je četli v posteli. A dělala to tak i většina našich kamarádů..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme četli doma druhý den a i s dary nám to zabralo víc jak dvě hodiny, takže na svatbě by to asi byla nuda!
Odpovědět
Určitě číst na svatbě nebudeme!!! Sestřenka to na svatbě četla, půlka lidí málem nudou usnula a druhá šla kouřit :)
Odpovědět
Druhý den doma, byla to úžasná zábava, dárky, blahopřání, hezky s rodinou v obýváku. Hromada srandy a hlavně na hostině nelítají z obálek pětistovky, to je vážně trapas. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zastávám názor, že blahopřání jsou osobní věc a jejich veřejné čtení mi přijde nevhodné, buď to bude nuda, protože se budou opakovat furt t stejné oblíbené básničky, nebo to bude trapas (hlavně pro dárce) až se z obálek začnou sypat bankovky. Přání a blahopříní vždy píšu, píšu vlastní rukou a píšu obdarovaným na míru přímo a jen pro ně ... když budou chtít někomu ukázat ať ukážou, ale nějaké veřejné předčítání mi je proti srsti a posluchačům to stejně nic nedá. Takže doma druhý den, klidně v kruhu rodinném ;-)
Odpovědět
@anunek Přesně, a navíc si člověk část svatebních radostí rozloží na další dny, a nemusí všechno natěsnat do toho svatebního, který už tak je dost krátký :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@letadlo13 taky jsem si říkala, že to prodlouží tu svatební náladu a že bych to klidně odpožila až na další víkend, protože po svatbě se bude uklízet a tak podobně, ale to asi nevydržím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme nečetli. A věděla jsem proč. Je to zdlouhavé, nudné a navíc jsme svatebním darem dostávali jen peníze, takže jsem opravdu nechtěla zažít to, že nám z přáníček budou padat peníze. Tchýně se také den před svatbou podivovala nad tím, že nemáme v harmonogramu čtení přáníček. Řekla jsem, že to číst nechceme, že je to přání pro nás dva a že si je chceme pak přečíst doma v soukromí. Bylo mi fuk, co si o tom myslí. Navíc mi přišlo opravdu moc hezké, když jsem se ráno po svatbě probudili a přáníčka jsme si jedno po druhém četli. Některá byla tak krásná, že nás dojala k slzám. Navíc opravdu v přáníčkách byli bankovky, které na nás vypadly.... :)
Odpovědět
@anunek Neplánuj to, příjde vhodná chvíle sama, u nás až v pondělí večer :-) Chtěli jsme spíš peníze, ale občas se objevil i dárek, skvělá kombinace a hodně překvapení nad některými věcmi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@letadlo13 já nic neplánuju :-D ani tu svatbu ještě, respektive svatbu plánuju, jen nevímna kdy :-D původně měla být letos v září a teď je někde v neurčitu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
My jsme nečetli, navíc jsme měli v blahopřáních vložené korunky a to by se mi nezdálo vhodné, aby pak někdo řešil ten dal tolik a ten tolik.Ćetli jsme si je s manželem než ´v noci v posteli než jsme odpadli definitivně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme verejne necetli, behem pozdniho vecera jsme si dary odnesli na pokoj a rozbalili a pak jsme se jeste vraceli do salu, tak jsme meli prilezitost nekterym za cerstva podekovat nebo reagovat na jejich prani :-) nikdo se po hromadnem predcitani neptal, naopak spis vetsina hostu rekla, ze je to hrozna nuda a je dobre, ze to nebylo.. a z druhe strany, kdyz ja nekomu davam prani, tak tam treba pisu i neco osobniho, co nikdo jiny nepochopi a skoro by mi bylo trapne, kdyby melo dalsich 50 lidi poslouchat co jsem napsala
Odpovědět
My taky číst nebudeme, je to nuda pruda a nebude čas. Uvažuju nad soutěží o nejoriginálnější přání (nejen koupené), ale zatím je ta myšlenka v plenkách a musela bych se poradit se svědky, protože by oni vybrali "komisi" a dohlédli na to. No, uvidíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přání by měl číst někdo hodně vtipný a pohotový,je jedno jestli je to svědek nebo jiný svatebčan. Už se to ale na svatbách moc nedělá. svatební přání se můžou dávat například do krabice na přání které nabízíme v našem eshopu.
Odpovědět
Profilova fotka
My to necetli. Otevirali jsme to az doma v soukromi a pak vsem podekovali telefonicky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?