Jak poděkovat za přání novomanželům poslaná poštou?

Profilova fotka
Potřebuju poradit, jak a jestli vůbec poděkovat těm, kteří nejsou pozvaní na hostinu, na obřad zřejmě nedorazí, ale zaslali poštou přání novomanželům a někteří i s finančním příspěvkem. Je vhodné zaslat zpět jako poděkování třeba fotku novomanželů se vzkazem na druhé straně fotografie?
Odpovědět
Profilova fotka
To je dobrý nápad :) poslat zpět potom poděkování s fotkou..jen bych to nepsala na tu fotografii, ale zvlášť na papír.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně takové jsme jednou dostali poděkování a bylo to moc pěkné :) Od dalších jsme dostali pohled ze svatební cesty s poděkováním... My na svatební cestu asi nepojedem, takže to pravděpodobně budem taky řešit tou fotkou...:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi My dekovali svatebni fotkou a to podekovani jsme psali primo na zadni stranu fotky
Odpovědět
A posíláte všem poděkování za zaslané přání (bez peněz - protože pochybuju, že někdo pošle peníze, když není zvaný)? Protože vím, že naši kolikrát posílali přání (na základě zaslaného oznámení) a nikdy nedostali zpět poděkování....... Poděkování za "peníze" bych chápala ale...
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka a mě právě překvapilo, že sestřenka poslala peníze v přání. Jinak sem si říkala, že posílat poděkování nebudu, ale když mi bratranec se ženou poslali dar a sestřenka peníze. Tak asi pošlu poděkování všem, co poslali i jen přání a neuvidím je osobně.
Odpovědět
Jednou jsem dělala na zakázku takováto poděkování - jsou rozevírací a uvnitř je kapsička na fotku. Tak něco podobného akorát s jiným textem by určitě potěšilo. :) http://www.fler.cz/zbozi/prani-na-zak...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?