Dárek s potiskem - dobrý nápad, nebo přežitek?

Zdravím všechny :) jako za svědkyní nevěsty za mnou chodí straaašně moc našich společných přátel se mě ptát jaký dárek je pro nevěstu a ženicha dobrý nápad a jaký už ne. Včera za mnou kamarád/kolega přišel o pauze s telefonem a ukázal mi tenhle diář: https://eshop.reda.cz/detail/geneve-c... Že prý s tím má plány - nechá tam potisknout "První rok s ním" a "První rok s ní" na druhý diář a do diáře jim naplánuje společn večeře, výlety, výlety s kamarády, kina a samé takové pěkné věci a také "dnes umyj nádobí ty" a takové podobné poučky... Mně to přišlo strašně roztomilé, hlaně proto, že se berou na začátku ledna a tudíž je fakt bude jejich první rok doprovázet tenhle diář... mně by to asi potěšilo. Chtěla bych ale slyšet i váš názor, jak byste reagovaly na takový dárek? Podotýkám že ten náš kamarád, který přišel s tímto nápadem, je elmi dobrý přítel nevěsty, známe se všichni prakticky od dětství.
Odpovědět
Profilova fotka
je to totálně roztomilý! :-)
Odpovědět
Ja si taky myslim ze je to dobry. Libilo by se mi to.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pekne a originalni ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si myslim, ze je to krasny a originalni napad a me by to rozhodne potesilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle diář se mi moc nelíbí, ale ten nápad by mě dojal. Skoro nemůžu uvěřit, že to vymyslel chlap :-D. Krásný!
Odpovědět
Jak píše rebe,chtělo by to jinej diář,jinak nápad super.Aj mně by to potěšilo,ač nepoužívám diáře.
Odpovědět
Jéé, to jsem ráda, že se vám líbí :-D dnes jsem to kamarádovi ukázala a byl nadšený, takže se do toho pustí :-) @rebe on je kamarád dost jemný :-) Ještě teda pokud byste pomohly rozhodnout se který ten diář, protože ten první taky vyřadil... plán je dát jí červený a jemu černý a to buď tenhle: https://eshop.reda.cz/detail/tucson-c... anebo tenhle https://eshop.reda.cz/detail/%7CCZ-390 Mně se asi víc líbí ten první, taky ten nápis by byl tak přibližně v 1. čtvrtině toho diáře z vrchu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Napadá mě, znáte Doller? To je diář, který by byl na takovýhle nápad jako dělaný. Super je, že je nedatovaný, lze začít kdykoli, takže může začít klidně přímo od svatby. Zatím je černý, ale pokud vím, barevná verze (tuším růžová) je ve výrobě. https://www.doller.cz/?gclid=CJbzubbX...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?