Dárek pro snoubence

Profilova fotka
Ahoj holky! Chtěla bych dát mému snoubenci ve svatební den dárek, ale nevím jaký? máte nějaký nápad.(hodinky,parfém ani šperk nechci)děkuji za vaše nápady :-) !
Odpovědět
Profilova fotka
Ja natajno poridim par svych fotek (jsem domluvena s jednou uzasnou fotografkou), par romantickych, par budoir atd. a vyrobim z toho fotoknihu. Tu mu dam ve svatebni den ;). Mym snem je, aby si rekl, ze si bere krasnou zenu :D Ale to se pani bude muset hodne snazit :D
Odpovědět
Také jsem dávala fotečky v albumku. Bylo to dojemné. Balíček dostal předem svědek a měl ho mému dát ve svatební den dopoledne. Zavřít ho do soukromí. Chtěla jsem, aby si u prohlížení taky na chvilku vydechnul (je stresař). Byl nadšenej! Když si pak pro mě přišel, šeptal mi do ucha přesně to co hce slyšet @kristynar :D (ale kdo by to nechtěl slyšet, že)
Odpovědět
Profilova fotka
Sexy fotky jsou skvely. :-) Muj uz dostal album k vyroci, takze musim vymyslet neco jeste lepsiho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@balucka jste stastna zena :)... Ja budu muset jeste chvili jen doufat, ze to nebude fiasko ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jandula76 Já, když jsem přemýšlela nad dárkem, tak nevím už proč, ale můj drahý to ze mě vymámil, že mu chci takového něco připravit....na to mi řekl " vždyť nejkrásnějším dárkem bude celý ten den, ty v určitě krásných šatech a to že získáme jeden druhého" ...k tomu sem neměla co dodat, takže už nad dárkem nepřemýšlím :)
Odpovědět
Ja chci dat svemu partnerovi mec :) ale to nevim, jestli muzu doporucit jako darek obecne :D
Odpovědět
@kristynar určitě nebude! tomu nevěřím :D
Odpovědět
Profilova fotka
@balucka já v to tajně doufám :) Ikdyž do modelky a miláčka objektivů mám na míle daleko :D
Odpovědět
Můj dostane Conversky v britských barvách, hrozně si je přál a chci ho něčím překvapit, protože to vůbec nebude čekat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ženich dostane přece nevěstu to je velký a nejdražší dárek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já budu výrábět takovou knížečku s lístečkama, kde bude napsáno třeba "masáž zad", "dneska chci řízek a salát" a hlavně poukázky na nějaký čuňačinky :-D dám mu to někde v soukromí, povídali jsme si o tom, a partner nechce, abych mu něco kupovala, že je to zbytečné, že největší dárek už jsem mu dala ( náš syn). Tak snad mu knížečka přání udělá radost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem manželovi malovala tričko s nápisem "Nepotřebuji Google, má žena ví vše" :-D Nechtěla jsem mu dát nějaký "velký dar", prostě jenom takovou blbinu pro pobavení, tak jsem to pojala s humorem, manžel byl z trička nadšený a úsměv na tváři vyvolává všem (hlavně u něj v práci, je ajťák :-D )
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?